Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska19..

Nie powinno byc czegos takiego jak prywatne szkoly wyzsze i studia zaoczne

Polecane posty

Gość Kaska19..

Powinny byc tylko dzienne, jesli ktos sie na nie nie dostanie, to znaczy, ze powinien isc do roboty, bo nie nadaje sie na uczonego

Gość to zalezy czy chcesz
to wedlug ciebie student jest uczony ;/

Gość Kaska19..
Tylko wiesniaki koncza studia zaoczne i najczesciej nic po nich nie wiedza

że co proszę ??? ... chyba coś Tobie się pomieszało pogubiłaś się w swojej wypowiedzi i nie pojmojesz pewnych spraw moja droga

Gość Kaska19..
Typowy polak/polka, ktory uwaza siebie za madrego, bo niby cos osiagnal (np skonczyl zaoczne studia na wyzszej szkole coca coli), dostal mieszkanie od rodzicow i szpanuje starym autem. Czyli ktos, kto nie widzi roznicy miedzy dewaluacja a inflacja czy przepisem prawnym a regula prawna

Gość głupiaś jak but
Nie kto się nie dostanie, dziecko, tylko kogo nie stać na luksus niepracowania. Wyobraź sobie, że ze średnią 5,4 z matury dostałabym się pewnie prawie wszędzie, ale nie kręci mnie życie na koszt sponsora/pasożytowanie na rodzicach. Tobie pewnie nie jest wstyd ciągnąć od starych kasę?

Gość Kawusia65
Studiuję zaocznie bo tak chciałam. Odrazu złozyłam na prywatną uczenię, która stoi wysoko w rankingach i nie uważam się za wieśniaka. Maturę zdałam na tyle, że dostałabym się na studia dzienne. Boże co za podejście. Może pochwal się swoim wykształceniem.

Gość Kaska19..
Ja przynajmniej nie skoncze jako sprzataczka czy lachociag swojego meza, ktory bedzie mnie utzrymywal

Gość lepiej uważać
weź Ty Kaśka lepiej się poducz i zapoznaj ze statutami studiów zaocznych tudzież prywatnych a potem pisz takie bzdury. Jeżeli taki ignorant jak TY ukończy studia to Twoja uczelnia na tym straci. Uwierz mi, że studenci studiów zocznych są lepszymi słuchaczami wykładów nie mówiąc o ćwiczeniach.

Kaska, niektórzy po studiach zaocznych wiedza więcej iz Ci po dziennych. A poza tym w tym czasie zdobywaja juz czesto doswiadczenie w pracy i startują z lepszej pozycji! ja wlasnie koncze studia dzienne i przyznam ze zaluje z enie poszlam na zaoczne .

Rzeczywiście jeszcze są u nas tacy ludzie>:( ?aj autorko W naszym kraju powinny być już tylko platne studia z ewentualnym socjalem dla wybitnych, jak na wszystich renomowanych uniwersytetach świata. I my mamy być unijnym państwem skoro mlodzież takie poglądy wyraża.

Gość Nie karmić trollówy ...
... Kasia19 to największa trollówa w polskim Internecie zaraz po Kasi Lublin z Onetu! Nie odpisujcie jej!!!

Gość głupiaś jak but
"Ja przynajmniej nie skoncze jako sprzataczka czy lachociag swojego meza, ktory bedzie mnie utzrymywal" Tak Ci się tylko wydaje :) Skończysz dzienne, mając te 24 lata i zero doświadczenia zawodowego, podczas gdy magistrzy z zaocznych będą mieli co wpisywać w CV. I jak wtedy złapiesz dobrą pracę? Za pomocą - nawiązując do Twojego poziomu wypowiedzi -lachociągnięcia? :D