Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złota perła

NAJLEPSZY EYELINER...Zapraszam

Polecane posty

Witam kobitki !! Doradźcie jaki najlepszy eyeliner wg Was...Do tej pory używałam kredki, dobra firma jak dla mnie z kredek to WIBO..teraz coś się popsuły, rozmazują się, szybko się ścierają :( Myślalam, żeby się przestawić na eyelinera, dlatego cenne bedą Wasze opinie :) Zapraszam i pozdrawiam :)

Ja używam eyelinera Gosh i jak dla mnie jest w porządku, kreska nie spływa, nie rozmazuje się. Z czystym sumieniem mogę polecić

Gość tylko loreal
polecam super liner loreala nie polecam yves rocher

Gość tAKAAA
ja Używałam Golden Rose... nie rozmazuje się , jest trwały , tylko w kącikach się rozmazuje ale ja mysle ze kazdy eyeliner tak ma..

NAjlepszy eyliner to dla mnie ten z Rossmana za 7 zł :D Jak nie zmyje oczu to rano jak wstane jeszcze sie trzyma na oku :) Idealny i tani

Gość Arger
ja odradzam inglot. Szczoteczka tak jakby sie starla i maluje sie nierownomiernie.. .ale taki w zelu inglota jest dobry na dluuuuuugo starcza ale juz po niewiem ktorym razie mi wysechl.. ale generalnie mialam go bardzo dlugo i bylam zadowolona!

Dziewczyny, a nie lepiej zainwestować w permanentny i mieć spokój na parę lat?;) Ja tak szukałam i szukałam i znalazłam Instytut Urody New Look i nie wiem, czy się nie wybiorę - bo opcja makijażu na stałe mnie bardzo kusi.