Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasadaa

Czy któraś z Was miała/ma chłopaka prawiczka a sama nie była/jest dziewicą?

Polecane posty

Gość wasadaa
tylko zakompleksiony facet marzy o dziewicy! żeby go nie porównywała do innego bo boi się,że będzie gorszy! jak byś był pewny siebie to w dupie byś miał czy ktoś cię porównuje czy nie! albo masz małego albo jesteś w tym kiepski albo to i to. a tak to dziewczyna nie będzie mieć porównania! rozumiem,że jak nie będziesz już z tą dziewczyną bo ona wkońcu przejrzy na oczy to już nie będziesz miał nowej dziewczyny bo będziesz używany? nie będziesz już zasługiwał na dziewicę? czyli będziesz skazany na "używaną szmatę" :D peszek! :)

Gość ParisH
a ja wspolczuje Twojemu facetowi, kazdy jego kolega pewnie miałby go za frajera gdyby wiedział o Twojej przeszłosci ja byłam pierwsza mojego meza i to jest dopiero cudowne uczucie, nie wyobrazam sobie byc drugą mojego meza..!!moj maz tez był prawiczkiem..to było takie czyste,platoniczne, a jednoczesnie starsznie podniecajaze zblizenie..mowie o nasyzm pierwszym razie..fajnie jest nie miec porownania..i widziec w snach i marzeniach tylko jedna nasza ukochana osobe..to jes prawdziwa miłosc

Gość Nie każdy chciałby dziewicę...
...ja tam bym się wolał czegoś nauczyć i chciałbym, żeby z pierwszego razu mieć przyjemność, a nie tylko cały czas uważać na pannę, czy jej coś akurat nie boli. Dupa nie seks :-O Nie dziwię się, że sporo znajomych straciło prawictwo z dziwkami: przynajmniej będą to miło wspominali.

Gość ParisH
nie tylko zakopleksiony facet marzy o dziewicy, ale sie teraz łądnie tluamczysz..sa tacy ktorzy po prostu chca kochac sie z czysta dziewczyna, a nie z taka co harcuje jak kotka w marcu z kazdym innym

Gość wasadaa
jakis tam facet - dziękuję Ci bardzo :) :) narazie bardzo się kochamy, zależy nam na sobie więc o tym nie myślę :) tak zapytałam z ciekawości. nie wiem co będzie za kilka lat :) mam cudownego faceta i to jest dla mnie najważniejsze :)

Gość ParisH
a skad przekonanie ze dziewica w łozku ni nie umie, a ta co raz spała przed toba z innym facetem umie(skoro np jej facet nie umiał to jej nie nauczył-bo sama pisałas, ze twoj były był kiepski w łozku)!!!dziewice tez potrafia byc ogniste:)

Gość ParisH
a po cholere sypiała z poprzednim facetem skoro jak mowisz był kiepski w łzoku, nierozumiem?

Gość wasadaa
właśnie ci zakompleksieni marzą o dziewicy,żeby ich nie porównywała przypadkiem do innego. zdrowy facet tak do tego nie podchodzi :) dziewczyny inaczej to odbierają. one są bardziej wrażliwe więc dla nich to ma znaczenie, facet myśli racjonalnie :) fakt faktem przynajmniej mamy fajne wspomnienia z naszego pierwszego razu a jak przypomnę sobie mój pierwszy raz z poprzednim facetem to mi się słabo robi. wolałabym o tym nie pamiętać.

Gość dqwdew
wasada no sama piszesz, ze wolałabys tego nie pamietac, pierwszego razu, to po cholere z jakims palantem psozłas do wyra, ktory w dodatku był kiepski w te klocki?

Gość wasadaa
chciałam się z nim kochać, bo darzyłam go naprawdę wielką miłością, widziałam,że jest w tym kiepski, ale kochałam go więc wszystko akceptowałam :) a po cichu myślałam jak to by było z innym, czy wszyscy faceci się tak nie starają... ech :(

a skąd niby miała wiedzieć że facet jest dobry Spóbowała i dno i co już wg.was jest skazana na lincz bo nie dziewica Co za srdniowiecze!!!!!!!!!!

Gość wasadaa
wolałabym nie pamiętać bo mnie bolało, było dużo krwi i nie było to przyjemne! a nie chodzi o faceta! z innym facetem gdybym straciła dziewictwo to byłoby to samo! więc z jednej strony cieszę się,ze mam to za sobą bo przynajmniej nie mam takich złych wspomnień z moim obecnym chłopakiem, a nasz pierwszy wspólny raz był boski :)

Gość wasadaa
oj średniowiecze, średniowiecze :D ciekawe czy w praktyce też jesteście tacy "zacofani" w poglądach :) ciekawa tylko jestem jak się rozstaniecie z tymi Waszymi pierwszymi partnerami i co wtedy...? będziecie się linczować,że następny nie jest waszym pierwszym? kiedyś to zrozumiecie... traficie na doświadczonego partnera to zrozumiecie o co chodzi. może gdyby wasz pierwszy facet zostawiłby was dla innej,żeby spróbować jak to jest z inną to zmieniłybyście te poglądy

Gość meski on
to mozna kochac 10 facetow?i z kazdym z nich kochac sie pierwszy wasada uu nie wiedziałam:)ty to potrafisz

Gość grzesiuww
wasada, wez pod uwage, ze niekotrzy sa wierzacy i chca miec dziewice ze wzgledu na wiare i sami sa prawiczkami tez dlatego..i co zaraz nazwiesz mni moherem?

Gość KlaudiazBB
uwierzcie mi ja nie chciałam zadnego prawiczka szukałam doswiadczonych a poznawałam samych prawiczków z perspektywy czasu powiem ze takie zachowanie jakie mieli oni to byłoby fajne ale jakby to była dziewczyna ale ogólnie wspominam miło

Gość wasadaa
nie, nie nazwę Cię żadnym moherem :) cieszę się,ze jesteś wierzący i życzę Ci żebyś znalazł dziewczynę,która będzie na Ciebie zasługiwać. tylko rozwalają mnie poglądy innych ludzi tutaj, którzy są zakompleksieni po prostu. nie obrażam niczyjej wiary. poczytaj sobie różne posty i zobacz na ilu dziewczyny piszą o tym,że kochały tego, później tamtego itd. Byłam 2 lata z chłopakiem, darzyliśmy się uczuciem, ale potem to wygasło. Tzn że już nikogo nigdy nie mogę pokochać? może tamto to było tylko zauroczenie, nie wiem. jestem teraz szczęśliwa i koniec :)

Gość dziewice dla prawiczkow
prawiczkowie dla dziewic

Gość wasadaa
Klaudia uwierz,że ja zawsze spotykałam doświadczonych ale teraz jak jestem z tym chłopakiem bez doświadczenia to jestem najszczęśliwsza na świecie :) wszystko poznajemy razem, uczymy się siebie. on nie ma żadnych dziwnych upodobań, uczy się wszystkiego pode mnie, żeby nam było dobrze,a nie jemu ;) przy tym jest przekochany. cudowny. uwielbiam go.

Gość wasadaa
jak stracicie cnotę z kimś a ten ktoś później was zostawi to przegracie życie ?? :D nikt nie będzie już czysty wtedy :D

Gość KlaudiazBB
teraz z perspektywy czasu uwazam ze najlepsze sa dziewczyny czyste dziewice bardziej kobiece i doświadczeni faceci berdziej męscy.Im bardziej meski facet tym wiekszy ma wybór i stara sie wybrac jak najlepsza kobiete dla siebie a skoro kobiecosc i meskosc przejawia sie innymi zupełnie przeciwnymi cechami wiec przeciwienstwa sie przyciagaja a ze czasem ktos ma w sobie np facet wiecej z kobiety to juz inna sprawa

wg religii taka kobieta ktora niesprawdzi sie z facetem (mężem) jest zboczona i już musi cierpieć i pokutować całe życie.Oczywiście to jest sarkastyczne.

Gość gość
u mnie wlasnie tak było, nie przeszkadzlao mi do momentu w ktorym dowiedzialem sie ze jej przeszlosc jest bardziej wybujała, okłamala mnie, bo chciała byc ze mną... efekt teraz jest , taki ze mam przyjaciółkę na boku, ktora tez byla pierwsza dla swojego chlopaka ;)

Tak było ze mną. Musiałem skłamać, bo nie chciała prawiczka. A ja no cóż Nawet prezerwatywy "pożyczyłem" od kolegi, ale po wszystkim, powiedziałem, że lepiej będzie jak mu odkupię... :P Bardzo mi na Niej zależało. Kiedy się przyznałem, nie mogła uwierzyć, że to był mój pierwszy raz. :) .... bo był koszmarny, ale z jej strony....

Gość gość
Ja tam kocham telefoniczny seksik, numer jeden w polsce to http://www.sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seksik telefon

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, fotki znajdziesz tutaj: http://sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.