Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seventeen

ROZCZAROWANIE...

Polecane posty

Gość seventeen

Kiedys kochalam go do szalenstwa. Cudowny, zawsze troszke modniejszy i przystojniejszy od innych. Nie widzialam go rok. Nadszedl czas na odnowienie uczuc i... CO ZOBACZYŁAM? Moim oczom ukazal sie az brazowy z solary w potarganych gatkach, pewnie cholernie drogich, z fajka w reku i lekko na kapie moj byly Wymarzony. Rozczarowalam sie.... Czemu, no czemu z fajnego faceta przeksztalcil sie w pozera? Nie kapuje Was zniewiesciali faceci!

Gość troche starsza
moze dzieki temu czuje sie atrakcyjniejszy. macie chyba po 17 lat, wiec moze próbuje zycia tak jak przedstawiaja to gwiazdy. A ta solara? Wez, malutka, olej taka milosc!

Gość yyyuuuhhh
zniewiesciali faceci........fuuuujjjjjjjjjjjj..... matko zygac sie chce na nich. czyzby testosteron wystepowal tylko sladowo w "nowoczesnych" meszczyznach?

Gość seventeen
moze i sa miliony, ale ich nie czytałam. A nie umie zniesc tego, ze 'zabil' dawnego siebie, którego kochałam. Bo tego nie bede umiala chyba, a najgorsze jest to ze bede rozpamietywac starego...

Gość pupuncia
solara.... matko boska:) popatrz na nowego jego i pomysl ze to "Cos" siedzialo w nim przez ten rok!

Gość seventeen
wlasnie tak pomyslalam. A t fajka, której nawet nie umi pozadnie zaciagnac.... PORAŻKA!

Gość blondynka_88
hihih to wyjmij mu fajke włóż do swoich ust i zazadaj by sie calowal z toba w wersji smierdzacej papieroskiem. Nie bedzie slodkol

Gość rafalek85
idiotka!! Ja pale i niunie nigdy nie narzekaly

Gość seventeen
ma ktos cos jeszcze do powiedzenia?

Gość a jeśli
czy wiedziałaś jaki będzie? czy wiesz jaki będzie? odtworzyć dla Ciebie w kierunku wstecznym? pozer upodabnia się do kogo?

Gość seventeen
własnie, dla kogo?:O

Gość a jeśli
a dla kogo się nie upodobni? ;) [to jest przekątna]

Gość seventeen
on juz nic do mnie nie czuje:( dzisiaj to wiem. przykro mi troche. Nie moge jesc. Patrze i mysle: kocham go. Wróć. Nienawidze go! Kocham go a to kim byl, za spedzone razem chwile, sms, czule slowa. Nienawize go bo jest taki pusty i... nie moge o nim zapomnieć:(

Gość a jeśli
każesz mi o Nim myśleć? więc: do kogo upodabnia się pozer?

Gość seventeen
ja nie wiem. Moze Ty mi powiesz?

Gość a jeśli
przeklinam Cię byś zrozumiała moją miłość do Ciebie. jestem przeklęty ale słucham Ciebie. mój umysł zrozumienie każe być mi taki jakim zrozumiałem że jest Twój ideał. kim jest pozer? pozerem? czego szuka?

Gość seventeen
nie rozumiesz?! On mnie NIE CHCE. To taka lalka co kocha na chwile. pech chcial, ze trafil na mnie, co kocha dlugo i nigdy nie zapomina! Olał mnie - mówiąc delikatnie;(;(

Gość seventeen
p.s. jak cos odpisze Ci pozniej, bo musze isc...:( nie lubie go, bo go kocham mimo tego okropnego opakowania;(

Gość seventeen
A jesli - jestes? Czy ktokolwiek jeste;(

Gość seventeen
Te spotkanie...porazka. Nie przyszedl po mnie, wiec wyszlam z kims innym. W sercu czulam taki straszny ból... Bo to bylo tak: najpeirw przyszedl z kolega po mnie i po moja przyjaciolke (po pol roku taki odmieniony, solarka, boskie gejowskie potargane ciuchy) ale ja nie wyszlam bo po pierwse sie dopiero obudzilam i to byl dla mnie shock. Przez telefon mowil ze zaluje, ze mnie caluje, ze najchetniej by przyszedl do mnie i zrobil warkocze, wysuszyl wlosy, ale nie wie gdzie mieszkam. Dzis mieli przyjsc znowu i mielismy isc na krakow. NIe bylo go. Zostal ból. tesknota, za STARYMI CZASAMi.... jestem przykra:( i zalamana:(