Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizabeth

NOVITA - tabletki musujące

Polecane posty

Gość ciasteczko6
No właśnie - w sumie to chyba zupełna nowość, ale brał już ktoś? Ja bardzo chce kupić.

Odwiedzilam kilka aptek ale niestety nie kupilam. Chyba poraz kolejny odwiedzę niezawodną aptekę internetową\" Dbam o zdrowie \" w ktorej mozna kupic prawie wszystko, szybko i tanio. Dziś zamawiam jutro odbieram.

Gość No coż
a po co wam tam chemia???zdrowie wam nie miłe:(buuuuuu

Gość i co bral ktos to

Gość blebleble..
Podajcie skład 1 tabletki (tylko substancje czynne). Może będę mógł coś powiedzieć na ich temat.

Gość i co bral ktos to
skład Novity,niestety nie mam szczegołowego,znalazłam tlyko to co jest w necie:-o http://www.e-lek.pl/104361,novita,100323.html

Gość nic specjalnegoo
a zawartość l karnityny spowoduje że po odstawieniu zaczniecie tyć szybciej

Gość i co bral ktos to
hmmm dobrze widzieć;)Czyli jednak nie spróbuję tego specyfiku:-OA wnocu będę się regenerować w naturalny sposob;) Dzięki za info:-) Pozdrawiam🖐️

Witam, proponuję wybrać coś z oferty sklep@life-star.pl na www.life-star.pl Nie jest tak, że tanio można kupić dobre i bezpieczne produkty- zwłaszcza do spożywania. Kupując coś bardzo tanio i okazyjnie, uspokajamy tylko nasze sumienie- że coś dla siebie robimy! Pożytek dla organizmu z tego jest najczęściej żaden, a ta niska cena ma przyciągnąć tylko klientów. W końcu czy wszystko kupujemy tylko dlatego, że ma niską cenę? Są takie rzeczy, których nie zdecydujemy się kupić za niską cenę- bo wiemy, że za wartościowe rzeczy trzeba zapłacic cenę odpowiednią. A zdrowie- jaka cenę ma zdrowie? Każdy powie: \" Zdrowie jest bezcenne\". Ponieważ to co jesz decyduje o tym jaki/jaka jesteś więc nie szukajmy tych najtańszych produktów, a raczej tych najlepszych.

Gość No coż
a po co wam tam chemia???zdrowie wam nie miłe buuuuuu

Gość blebleble..
Nie spodziewałbym się cudów po tych tabletkach. Zawartość aminokwasów i magnezu jest bardzo mała, prawie symboliczna, a witaminy można kupić dużo taniej. L-karnityna na noc brzmi trochę dziwnie. Sensowne zastosowanie suplementacji ma sens raczej tylko przed wysiłkiem fizycznym. Magnez podawany przed snem to dobry pomysł, ale 45 mg to za mało. W dodatku nie wiadomo jaki to magnez - tlenek, węglan, cytrynian, mleczan? Pozdr.

Gość zostaw tylko marchewkę
żałosna reklama jakiejś apteki internetowej :(

Gość No coż
O tak marchewko,Baaaaaaaaaaaaaaardzo żałosna reklama:(

Gość the vert
Oj dziewczyny, gdyby tak mozna bylo naszpikowac swoj organizm witaminami za pomoca jednej tableteczki...A co powiecie na to, ze im wiecej przyjmujecie suplementow z witaminami tym mniej ich macie w organizmie?

Gość naprawdę tak jest
???to z tymi witaminami w organiźmie?nie wiedziałam:-o

Gość blebleble..
Nie, to nie jest prawda. Witaminy z suplementów czasami mają słabszą przyswajalność niż te pozyskiwane ze źródeł naturalnych, ale nie ma sytuacji gdzie przyjmując witaminy osiągasz odwrotny skutek. Spokojnie.

Gość Nikka_22
NIE KUPUJCIE TEGO ! JA MIALAM I STWIERDZAM,ZE JEST DO D.

Gość agnes8764
pracuje w aptece i odradzam zakup Novity. Kicz

Gość czarne okoooo
Mam. Świetna reklama. I nic poza tym. Żadnego lepszego samopoczucia i nocnej regeneracji:)

Chcę tylko dodać, że mam wrażenie, że te tabletki spowodowały u mie bezsenność...Nie wiem czy to jest możliwe czy to może psychika, niemniej faktem jest, że odkąd je biore nie moge zasnąć, choć przedtem usypiałam natychmiast po przyłożeniu głowy do poduszki...:-)

Gość odradzam

Gość ..aga...
też chcę kupić bo spiąca jestem na wiosne...:)dlaczego po braniu L karnityny ma się szybciej tyć?....Przeciez pomaga spalic tłusze...podnoszę i niech napiszą osóbki które brały...:)

Gość Brunetisss19
kupiłam dzisiaj cudowną Novite. po tym co przeczytalam na necie jednak chyba nie zrobie drugiegokroku i zrezygnuje z wypicia choc jednej tabletki ;/ szkoda kasy. przeczytalam ze nowita spowodowala bezsennosc a ja na tym pnkcie jestemprzewrazliwiona:(

Gość Brunetisss19
może ktoś mnie przekona natłokiempozytywnych opinii o Novicie?

Gość do ..aga...
owszem podczas brania L karnityny może i się chudnie(pod warunkiem,że sie ćwiczy)to po jej odstawieniu łatwiej przybrać na wadze:oNo chyba,że do końca życia chcesz ją brać:o

Gość Brunetisss19
" do ..aga.." i wszystkich... ludzie zawartość tej l-karnityny w novicie nie może byćduża, więc nie przesadzajmy!