Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niematojakZlamaneSerce

kocham go ale musze zakonczyc te znajomosc-facet WIECZNE DZIECKO

Polecane posty

Minister Ziobro miał podobno swoj autorki projekt nowelizacji kk i miał wprowadzić do katalogu kar, kwalifikowane kary śmierci :P (miał jakiś sposob na obejście dyrektyw unijnych podobno) Było tam też spalenie na stosie - z drewna dębowego i bambusowego (wariantywnie do wyboru skazańca :D )

Gość prosta rzecz
"Zatem niedojrzałością nie musi być, niechęć do wspólnego życia ale brak jasnego komunikatu: nie mam zamiaru dekalrować, tego a tego, bo nie czuję takiej potrzeby, aby się realizować w ten sposób, nie pragnę tego, to czego ty pragniesz uczyni mnie nieszczęśliwym..." Oczywiście, proszę bardzo. Ale wtedy oszustwem jest wchodzenie w jakikolwiek bardziej stały związek z kobietą. Wtedy powinna padać od początku deklaracja, że chcesz tylko niezobowiązujących spotkań.

Nefry jest coś takiego jak duma, honor gdy ktoś TO ma niezaleznie do płci to nie będzie pragnął niczego z łaski to jest bardzo prosty mechanizm powiem tak: nie zechce żadnej kobiety, kóra będzię się przede mną poniżać, po pozorem miłości :O

Gość nie wszystkie
nie wszystkie kobiety sa bluszczami. są tez takie dziwaczki, nie bluszcze:D, ale bycie niebluszczem nie oznacza , że nie chce się stabilizacji przecież, związku partnerskiego.Powtarzam-partnerskiego.

Komiczne: dobrze, ze nie miał przewidzianego wbijania na pal:P Frk, ja to rozumiem.... ale sam widzisz i czytasz chocby kafe i widzisz jak jest. A jest generalnie nieciekawie.

"dobrze, ze nie miał przewidzianego wbijania na pal" to miały być kary!!! A Ty tylko o przyjemnościach myslisz :P

Gość nie wszystkie
poza tym, postarajcie się zrozumiec autorke. Pragnie stabilizacji z tym właśnie facetem. jego kocha. On tego nie chce. jest jej więc cięzko. to zorzumiałe. ale ponieważ ich założenia w ważnej kwestii się rozmijają to...cóż.

Ja bym zadał zasadnicze pytanie.. Czy autorka robi partnerowi loda z połykiem? :P Jesli nie, to całkowicie go rozumiem, bo trudno układac sobie przyszłosc z kobietą, ktora tego nie robi :P

Gość nie wszyscy
komiczne lubisz podkręcać:D ale prawdę mówiąc wtedy jestes najmniej przydatny:D

Ciekawe również, czy zna jego pin do karty ;) I czy korzysta z jego ciała ;) Idę popracować :P

Gosia mądrze prawi :D Facet korzysta z jej ciała i nie chce dać pierścionka - co za cham :P

Komiczne Ty łobuzie ;) Za każde skorzystanie z ciała - jeden pierścionek. Związek się skończy - chociaż sklep jubilerski będzie można otworzyć ;) Trzeba myśleć dziewczyny przyszłościowo ;) Naprodukujcie dużo, żebym miała co czytać ;)

Gość frk bez logowania
...za połyk bierzcie po 2 pierścionki!!!

Gość jjjjjjaaaaa niiieee
frk09 to typowy męski niedorozwój i skoro chce byc samotnym egoista to niech sobie bedzie, na swiecie jest jeszcze wielu cudownych facetow ktorym zalezy na rodzinie, dzieciach. Takiego sobie szukajcie. A takich frikow po prostu wypierdalac ze swojego zycia i basta, nie warto dla takiego marnowac naszego czasu i urody. Proste. Zaslugujemy na ZNACZNIE kogos lepszego.

facet nie chcący od razu dzieci i ślubu = egoista, facet kochający dzieci i śluby i chcący je wtedy gdy kobieta ma na to egoistyczną ochotę = cudowny, fajny, dojrzały, odpowiedzialny słodko :classic_cool:

Gość grunt to wspólna wizja
o boże, przeceiż ktos może czegoś nie chcieć po prostu. Grunt to dobrać się tak, by miec cel WSPÓLNY i WSPÓLNĄ WIZJE PRZYSZŁOŚCI.

Jak frk bedzie wiecej o swoim podejsciu do zycia pisal, to mi odbierze status wroga publicznego nr 1 !!! :P Nie podoba mi sie to... A co do wizji... Jak śpiewała Majka Jeżowska, "wszystkie wizje wspólne są"... tzn moze jakos inaczej śpiewała :P ale ogolnie, to kobiety pragną by wzija była wspólna o ile jest taka jaką mają one...

nie miałam na mysli lansowania wizji kogokolwiek. dwie osoby maja mieć tę samą wizję. wtedy mamy bajkę:)

I to bardzo szybko odbierze, nie ma to jak facet w wieku 35 lat twierdzący ze ma w nosie dzieci i małżeństwo:P:P Przeca pisalam ze ta wizja musi być wizja kobiety?:P:D:D

nie demonizujmy. jesli ktos pragnie stabilizacji, związku to po co mu ktoś kto tego nie chce?jeśli ktoś nie chce związku to na cholerę mu ktoś kto tej stabilizacji pragnie. proste to jest dla mnie raczej:)