Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻmiJAka

Jakich ZARĘCZYN byście NIE chcieli???

Polecane posty

Gość ŻmiJAka

Czy jest jakiś dzień, w którym nie chciałybyście usłyszeć TEGO pytania? Albo jakiś pierścionek, który byłby kompletnie nietrafiony? A jakie słowa nie nadawałyby się wg Was na oświadczyny?

Gość ŻmiJAka
No szczerze mówiąc - ten pierścionek nie jest w moim typie. Widzę, że zaręczyny były w Sylwestra - OK. Ja bym chyba nigdy nie chciała zaręczyn w Walentynki - to takie tandetne... blee Albo w Dzień Kobiet, czy coś w tym stylu. Myślę, że najlepszy byłby "zwykły" dzień, albo jakaś rocznica związku, no i niespodzianka!!! :D Ja wiem, że mój partner chce mi sie oświadczyć, ale mam nadzieję, że nie zrobi tego w Walentynki i że raczej mnie zaskoczy jakimś innym terminem ;)

mój zrobil to na sylwestra 2tyg przed rocznica od kiedy jestesmy razem:) no i bylo suuper:) całkowicie mnie nie zaskoczyl chociaz chcial ale ja niestety zbyt przebiegla jestem:P

Gość ŻmiJAka
Nie, no o takie całkowite zaskoczenie to mi nie chodzi. Bo mogłabym być tak zaskoczona, że nawet nie byłabym w stanie powiedzieć "Tak". :P Ja wiem, że planuje - tylko jeszcze nie wiem kiedy. No i wiadomo, że najlepiej usłyszeć, że "Kocham Cię i chcę być z Tobą...bleble", a nie "Jest mi z Tobą wygodnie, więc może się zaręczymy?" hihi

Gość ŻmiJAka
Ktoś sie jeszcze wypowie?

ja bym nie chcaiała takich \'umówionych\' przy obojgu rodzicach, siostrach, braciach, ciociach, wujkach... :o

Gość ŻmiJAka
tzn umówionych z rodziną bez Twojej wiedzy, czy umówione przez Was z biskimi?

a tak w ogóle to głupi temat...trzeba się cieszyć z tego, że ktoś cie w ogole chce a nie wybrzydzać-nie taki pierscionek, nie ten moment, nie ta chwila...' pff....do czego to doszlo? :o DZIEWCZYNY! LEPIEJ COŚ NIŻ NIC! :P nie wybrzydzać ;)

Dla mnie tragedia to oficjalne zareczyny, a jeszcze jak facet najpierw pyta rodzicow o zgode a potem dziewczyne to normalnie brak szacunku Poza tym: - zareczyny publiczne - w kiczowate walentynki Reszta chyba moze byc :P Co do pierscionka to kazdy ma inny gust ale ja bym chciala zeby moj byl delikatny i z bialego zlota

no umówionych w sensie ide z narz. kupic pierścionek, umawiamy sie z rodzicami, i dopiero przy wszystkich moj narz. kleka i sciemnia ze prosi mnie o reke i moich rodzicow....o bosh

Gość ŻmiJAka
>sękata - dlaczego głupi temat Większość ma swój obraz wymarzonych zaręczyn, albo dniu ślubu - czyli dobrze wie, jakby chciała, żeby to wyglądało. Heh czyli równocześnie wie, jakby chciała, żeby to nie wyglądało - i o to właśnie pytam. Co nie oznacza, że oprócz tego czego byście nie chciały, nie możecie napisać o jakich zaręczynach marzycie. :D Czyli jakich byście nie chciały, a jakie są wymarzone? :P

Gość ŻmiJAka
No widzisz sękata - a moja koleżanka właśnie takie miała.... Na dodatek usłyszała conajmniej dziwny tekst oświadczyn... ale mówiła, że to było i tak wzruszające, że nie chciała sie tym przejmować.

no ale wiesz, troche chamsko mowic swojemu chlopakowi: sluchaj staszek, jak bys przypadkiem chcial sie zareczac, to pamietaj o tym, zeby nie robic teog, tamtego, siamtego...' ? przeciez zareczyny to indywidualna sprawa, ktora w glownej mierze zalezy od faceta, jak sie znacie to on bedzie wiedzial jak Ci sprawic niespodzianke. Każdy sobie wyobraża Bóg-wie-co a potem i tak wychodzi zupełnie inaczej (gorzej albo lepiej). i nie ma co o tym dywagować. takie moje zdanie, kazdy powinien sie cieszyc ze jest ktos, kto Cie kocha, inaczej to jedyna sytuacja, w ktorej nie chcialo by sie przyjac zareczyn...

Gość ŻmiJAka
o matko. Przecież ja nie mówię, żeby powiedzieć facetowi: jak będziesz chciał mi sie oświadczyć, to powiedz tak, ale nie mów tak, i zrób to tak, a nie tak! :P Ale wyobrażasz sobie usłyszeć np. "Jesteśmy razem 1o lat, to może już czas?" i koniec.... A gdzie miejsce na słowo "Kocham cię i ......."

:o nie no, fakt faktem- tekst troche dziwaczny :o i takiego NA PEWNO nie chcialabym uslyszec...ale na szczescie to juz za mna, moj narzeczony mi sie fajnie oswiadczyl wiec... ;)

p.s. jak by mi tka facet powiedzial to bym mu odpowiedziala: :...masz racje, to już czas, żebys Ty wreszcie umył te zasrane gary w zlewie" :P

Gość ŻmiJAka
No to gratuluję! :D A była to niespodzianka dla ciebie?

w Walentynki bym nie chciała.. bo mimo że jestem zakochana z wzajemnością to nie cierpię tego dnia :) zakochani mają swoje święto codziennie a nie 14 lutego :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Na pewno nie chcialabym, zeby facet zrobil z tego publikę - to jest intymna sprawa.

Gość ŻmiJAka
No te Walentynki to chyba najgorsza możliwa data... :P

Gość Fredka_22
Ja własciwie nie wiem jakich bym chciała czy nie chciała....cały czas się zastanawiam czy wolałabym z rodziną czy sam na sam:( A mój facet głupieje bo nie wie co ma w końcu robić..

ja mialam z takiego poł-zaskoczenia :P tzn. dawno sie 'skapłam', że facet coś szykuje, ale twardo udawałam wielkie zaskoczenie potem :P heheheh

Gość ŻmiJAka
Fredka A może najpierw oświadczyny: sam na sam. A potem już zaręczynowe przyjęcie z rodziną? Co Ty na to?

Gość ŻmiJAka
>sękata Moja znajoma w Święto Zmarłych obchodzi ze swoim facetem rocznicę... hihi :D No i co począć? Śmieje się, że przynajmniej jej chłopak zawsze pamięta :P

Nie chciałabym oficjalnych przy rodzinie, ani ustawianych jak to czasami dziewczyny planują \"w piątek o 18 wpadnij i się zaręczymy\". Zbyt prozaiczne. Nie chciałabym też super romantycznych zaręczyn z piórkami, płatkami róż, różowymi balonami, wierszami, fajerwerkami, skrzypkiem itp. Zbyt kiczowate :P

Gość martens21
ja nie chcialabym zareczyn przed rodzicami.owszem,potem mozna urzadzic jakas uroczystosc ale sama chwila zareczyn to sam na sam z partnerem. a okolicznosci,moze jakas rocznica? mi sie wlasnie zbliza i kto wie:P

nie no, z rodziną to jakoś tak dziwnie...ja proponuję jakąś wyjątkową datę, nie wiem, rocznice albo jakiś wyjazd gdzieś...i tam w jakis wyjątkowy sposób wtedy facet wyciąga pierścien i mówi :) a przy rodzicach to juz nie jest tak romantycznie...bo ani sie pocalowac konkretniej, ani co....najpierw romantycznie we dwojke a potem powiedziec rodzicom, ze facet przyjdzie i oficjalnie ich 'poprosi' zeby nie bylo ze ich olal :)