Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutter

sciagacie buty jak jestescie w gosciach?

Polecane posty

Gość ja zawsze ściągam

Wiesz co jest największym chamstwem- uważanie że tylko twoje racje sa święte i jedynie słuszne. Ile ludzi tyle opinii ale widać, nie każdy może się z tym pogodzić. Bez odbioru- bo czytając twoje wypociny czuję jak męczy cię układanie w miarę poprawnych zdań 🖐️

własciwie większość, łącznie ze mną jest zdania, ze wszystko zalezy od sytuacji ale pokłócić i tak się potrafimy :p

Gość mimitu
„Ile ludzi tyle opinii ale widać, nie każdy może się z tym pogodzić.” Chinka opinie takich buraków jak Ty są dupne :D I będę przystawać przy swoim, kultura i inteligencja polega na tym, że człowiek potrafi dostosować się do warunków w jakich przyszło mu się znaleźć. Tylko tępe buraki takie jak Ty nie potrafią wyjść poza sztywne ramy wiedzy podręcznikowej.

Właśnie dałaś o sobie najlepsze świadectwo, słoma ci z butów wyłazi a udajesz nie wiadomo jaką światową damę :D Boki zrywać :D I powoli zaczynam rozumieć, że to prawda, że ludzie maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem- jesteś tego dobitnym przykładem :O

Gość czikulinka jestes zenujaca

Gość jakos tylko ty uwazasz ja za
swiatowa dame, ciekawe dlaczego.. ja mysle ze wlasnie ona ma racje:)

Gość to sobie Chinka
niszcz parkiet...ja nie musze. Imprezy tego typu robi sie teraz w lokalach. A ja jak gdzies ide to szanuje prace innych ludzi i sciagam buty. Chyba ze to wigilia czy urodziny.

Gość to sobie Chinka
i tylko kretyna ubierze szpilki na domowa impreze. Gratuluje znajomych Czinka:D

Boże, trzy strony, aż wreszcie ktoś pojął o co chodzi. przecież wiadomo, ze nie mówimy tu o plotkach przy herbatnikach tylko o jakichś ważniejszych uroczystościach. Wigilię też organizujecie w lokalu? A imieniny bądź urodziny? Jeśli tak to mogę tylko współczuć braku normalnych rodzinnych relacji.

Gość a ty w wigilie musisz miec
ubrane buty inaczej bys cie skrecilo nie, bo tak jest napisane w savoir vivre :o

Gość o jezu nie popusc czasami
wiesz ja wigile spedzam w rodzinnym zaciszu. mialo byc bez odbioru a jednak dalej tu jestes, widocznie cos cie zabolalo. zegnam

Gość mimitu
Chinka a podobno miałaś już się nie udzielać na tym topicu. Powiem tak, nawet człowiek z wyższych sfer, z inteligenckiej rodziny, z hrabiowskimi genami jeśli posiada kulturę oraz inteligencję jeśli przyjdzie mu się znaleźć na imprezie u znajomej babci z wsi, to ściągnie buty, usiądzie na kanapie „ozdobionej” serwetkami i nie będzie zrzynał świętej krowy.

Gość całe wieki mnie tu nie było
zajrzałam sprawdzić co nowego... :-) i widzę, że wciąż te same problemy... ;-) poczytałam wasze wypowiedzi i szczerze nie rozumiem, o co wy się kłócicie skoro właściwie mówicie o tym samym: 1. nie powinno się wymagać od gości aby zdejmowali buty 2. jeśli idę do kogoś na herbatkę to ściągam buty nawet, jesli gospodyni mówi, abym zostala w butach - szanuję to, ze może miec np posprzątane mieszkanie i byłoby mi głupio, gdyby musiała sprzatać po mnie jednej 3. jeśli ktoś organizuje większe, bardziej oficjalne spotkanie, to musi się liczyc z tym, ze np się nabałagani albo zdarzą się rysy na lakierowanej podłodze - jeśli nie chcesz aby twoja podłoga została zniszczona, to nie organizuj spotkań w domu, tylko w lokalu. Nietaktem jest zapraszanie gości i zmuszanie ich do wciskania się w wielopokoleniowe kapcie 4. jeśłi ide do kogoś na bardziej oficjalne spotkanie, to zabieram ze sobą buty na zmianę 5. biore ze soba takie buty, w których mozna chodzić w domu (sama bym mogła założyc je na spotkaniu w moim domu) a które NIE ZNISZCZĄ komuś parkietu. szpilki tak, ale na wyjscie do lokalu. na domówke raczej odpadają...

Gość Złośliwa istota to ja
„Na Wigilii a nie w Wigilię buraku Ty pewnie siadasz do stroju w dresie, więc po co ci buty do tego. Ale wyobraź sobie, że niektórzy uroczyście obchodzą ten wstęp do swiąt” Ty hipokrytko :O Dupy nadstawiasz żonatemu lapsowi ale Święta Bożego Narodzenia to obchodzisz i udajesz poprawną chrześcijankę :O Normalnie boki zrywać.

Gość całe wieki...i papierowe
nożyczki :classic_cool: rowiązania idealne

Gość skad sie biorą
tacy głupi ludzie jak Chinka? Kobieto, twoich wypowiedzi sie nie da czytać, jestes tak beznadziejne pusta i tępa że poprostu żal :|

Gość tttttttttooooooooooooooooo
A skąd wiecie ,że żonaty?

Gość jakim cudem to sie zdarza
skoro nie chcecie, zeby ktos wam nabrudzil nie zapraszajcie gosci (jak moja tesciowa), po to jest chyba wycieraczka, odkurzacz i szmata, zeby posprzatac.A poza tym jestesmy chyba jedynym krajem w europie, gdzie zdejmuje sie buty idac w gosci. Raz bylam w domu gdzie dywan lezal w goscinnym pokoju we foli, zeby sie nie pobrudzil, heheheh

"1. nie powinno się wymagać od gości aby zdejmowali buty" Dokładnie! W końcu przecież ktoś może się na to nie przygotować, mieć dziurę w skarpetce, śmierdzące skarpetki itd. :D Chociaż przyznam, że ja bardzo bym chciał mieć taki dom, jak na japońskich filmach, gdzie wszyscy zdejmują buty i jedzą na podłodze :/

LeśnySłodziaczek brudas, któremu śmierdza nogi rzaczej nie będzie sie przejmował etykietą i dobrym wychowaniem...

"A skąd wiecie ,że żonaty?" tttttttttooooooooooooooooo - tutaj masz linka jak chinka z duma opowiada o swoim czteroletnim romansie z żonatym. Drugi post chinki od góry, na tej stronie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3657340&start=270 A tutaj udaje jakąś światową damę :O

Gość ulalala li
Taka z Ciebie dama chinka jak z koziej dupy traba :D

Nie wiedziałam, że nie macie swojego życia i szukacie moich wypowiedzi na forum :D Tylko współczuć :O A to z kim sypiam to moja indywidualna sprawa; obrończynie moralności sie znalazły. Frustracja z was wyłazi z każdym zdaniem. Czyżby z wami nie miał kto sypiać? A tego kogo denerwują moje wypowiedzi niech ich nie czyta, przymusu nie ma :D

polihymnia, ktoś może nie być brudasem a nogi i tak mu będą śmierdzieć, bo niektórym tak śmierdzą :P np. mojemu Dziadkowi :P a on się myje codzennie, bo chodzi do pracy, mimo, że już dawno jest na emeryturze :P

chinka ja mam z kim sypiać i nie musze łapać się żonatych facetów z nadzieją, że kiedyś mnie zechce :D Jesteś obłudną hipokrytką, mam zero szacunku do takich osób ja ty. Ty i ten twój fagas jesteście siebie warci :D Szmaciarze z was :D

No to zajmij sie sobą i swoim facecikiem. Zastanów się czy on przypadkiem nie ma bądź nie będzie miał kogoś drugiego, bo nie ma pewnych rzeczy na tym świecie. A od mojego życia sie odwal, twoje jest tak nudne, ze po raz kolejny komentujesz moje? :D