Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutter

sciagacie buty jak jestescie w gosciach?

Polecane posty

Gość Złośliwa istota to ja
O mnie się nie martw, ja mam porządnego faceta a nie takiego szmaciarza jak ty :D Myślisz, że jak dupę nadstawiasz żonatym to Twoje życie jest urozmaicone, jesteś zwykłym worem na spermę :D Żegnam Szmato 🖐️

Jeśli takie zero jak ty ma faceta to musi być niezłym fiutem ten twój fagas :O W każdej dyskusji można zachować klasę i kulturę ale jak widać w powyższym poście nie każdy kretyn to potrafi. Takim zachowaniem tylko wystawiasz o sobie świadectwo. Bez odbioru 🖐️

Gość złośliwa istota to ja
a to wszystko przez to ze moj facet to prawiczek uczyl sie na mnie seksu a teraz poszedl do innej bardziej doswiadczonej a ja zostalam na lodzie ze swymi kompleksami, frustracjami i jadem :( nie moge patrzec na ladniejsze ode mnie kobiety z klasa od razu zabilabym takie szmaty!!!!!!!!!!!!!

dobra laski,koniec krzyków bo niestety temat topicu gdzies sie wtych awanturach zagubił..

Gość cacharel anais anais
Nie powinno sie ściagać, tylko prostaki ściagają bez obycia, a jeszcze wieksze prostaki tego wymagają, jesli ktos kaze sciagac buty to wtedy mowimy przepraszam, ale boso nie chodzę a cudzych kapci nie zalożę gdyz za bardzo szanuje swe stopy i wtedy wychodzimy z podniesioną glową. Ludzie z wyzszych sfer wiedza ze szczytem prymitywizmu i braku savoir vivru jest sciaganie butow

Takie ścierwo jak Ty nie ma pojęcia o klasie i kulturze więc nie widzę powodu aby traktować cię z szacunkiem. Widzę, że prawda w oczy kole :D Jesteś szmatą i jako szmata umrzesz. Ja już znikam i nie będę się już udzielać na tym topicu bo szkoda moich zgrabnych paluszków na „dyskusje” z taka nędzną imitacją człowieka jaką jest chinka. 🖐️

Gość hghgop
„W każdej dyskusji można zachować klasę i kulturę ale jak widać w powyższym poście nie każdy kretyn to potrafi.” Hehe i kto to mowi, Ty jesteś ostatnia osoba ktora powinna wytykac innym brak kultury :O

Napisz pod czarnym nickiem ty nędzny śmieciu. Nie masz odwagi przyznać sie kim jesteś frajerko? :O Takie dno jak ty niech sie nie wypowiada o kulturze bo nie masz o tym pojęcia, wyzywać obce osoby... Boisz się, ze mąż może znaleźć sobie lepszą od ciebie (a to nie było by trudne) dlatego tak na mnie najeżdżasz? :D

Dziewczyny skończcie tą pyskówkę, bo jak się Was czyta to słabo się robi :O Chinka Czikuczikulinka myślałam, że jesteś bardziej rozsądna a tutaj dajesz się prowokować, przecież widać ewidentnie, że ktoś Cię specjalnie wkurza. Bądź mądrzejsza i nie reaguj na zaczepki pomarańczek.

„Napisz pod czarnym nickiem ty nędzny śmieciu. Nie masz odwagi przyznać sie kim jesteś frajerko? :O ” Nie rozśmieszaj mnie :D Po pierwsze nie mam czarnego nicka bo mi nie jest do niczego potrzebny. Po drugie obie jesteśmy tak samo anonimowe. Jak jesteś taka odważna to podaj swoje imię nazwisko, miasto, zawód, wiek i wyślij swoją fotkę. Wtedy przyznam Ci racje, że nie jesteś anonimowa a w takiej sytuacji to obie równo jesteśmy „anonimowe” w sieci. „Boisz się, ze mąż może znaleźć sobie lepszą od ciebie (a to nie było by trudne) dlatego tak na mnie najeżdżasz? :D ” Nie byłam nigdy zdradzona i tej zdrady wcale się nie obawiam ale posiadam umiejętność wczucia się w sytuację drugiej osoby. Mam świadomość, że bycie zdradzonym to ogromny ból i upokorzenie dlatego też, postępuje tak aby nie krzywdzić osób trzecich. Natomiast Ty jesteś pieprzoną egoistką i myślisz tylko cipą, zachowujesz się ja zwierzak (nie ubliżając zwierzętom). Jesteś współodpowiedzialna za czyjeś cierpienia ale pewnie nie potrafisz tego zrozumieć swoim zakutym łbem szmato. A frajerką to jesteś Ty, bo myślisz, że ten Twój kutas będzie Ci wierny :D Szczęśliwego życia w ułudzie kretynko :D

Chinka- przepraszam cię za to co pisałam na Twój temat. Tak naprawdę, to jestem zgorzkaniała bo facet, za którym biegałam przez ostatnie kilka lat powiedział mi, że z taką wariatką jak ja nie chce być, że jestem debilką, psychopatką i że śmierdzą mi stopy 😭 Jestem teraz zła na każdą kobietę, która jest szczęśliwa i ma kochającą osobę u boku. Tak sie nawet zastanawiam czy by nie skoczyć... jeszcze raz cię serdecznie przepraszam.

Gość lajza mineli
ludzie, czy was porąbało.... zaczyna się dyskurs o zdejmowaniu butów a na końcu ordynarne wyzwiska... A więc - albo się hołubi dywany i gości nie zaprasza - albo zapraszasz gości i zdejmujesz dywany i nie wymagaj zdejmowania butów... nie wszyscy tolerują cudze pantofle , a poza tym chyba nie mieszkacie na bagnach???? można dokładnie wytrzeć obuwie i po robocie. To BARDZO nieeleganckie. Co innego gdy zapraszam siostrę albo serdeczne przyjaciółki - zdejmują swoje szpile i z przyjemnością grzeją stopy na puszystym dywanie. Gdy mam więcej gości zwijam kobierzec, na balkon z nim i nie ma stresu.

Gość chinka czy poczwaro
jednak cie to boli piszesz ciagle bez odbioru a potem caly czas komentujesz. jakbys miala w dupie te komentarze to nawet bys ich nie czytala a co dopiero odpisywala. prawda w oczy kole

Gość zajebisty podszyw po zlosliwa
to zapewne ta kulturalna chinka :o

Gość ABSOLUTNIE NIE WYPADA
ŚCIĄGAĆ BUTÓW W GOSCIACH - ANI WYMAGAĆ TEGO OD GOŚCI ABSOLUTNIE NIE WYPADA

Do mojego podszywka z 14:32 oraz 13:46 albo jesteś kochanicą jakiegoś żonatego frajera i dlatego na mnie najeżdżasz ponieważ prawda w oczy kole albo sfrustrowaną chinką :D Mam Ciebie frajerko w dupie :D