Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona i zla

kto tak jak ja kupil na Allegro STEPER TWISTSHAPE i jest zawiedziony?

Polecane posty

Gość Zawiedziona i zla

Dostalam dzis kurierem zamowiony na Allegro steper TWIST&SHAPE. pocwiczylam na nim minute ale zaczelo cos strasznie stukac, wiec obejrzalam jego "podwozie" i stwierdzila, ze jeden pedal jest obluzowany, totez go przykrecilam zalaczonym imbusem. Szczesliwa, ze teraz wszystko bedzie jak nalezy, znow uslyszalam dziwne pukanie gdy zaczelam cwiczyc. obejrzalam wszystko dokladnie i niestety niby wszystko jest ok, nie ma juz niczego co mozna dokrecic, a nadal stuka dosc glosna, cos jakby przeskakuje. dolaczone sa rowniez 2 linki do cwiczen rak, niestety jedna jest ciensza i nie stawia takiego oporu jak druga, dzwonilam juz do sprzedawcy, ktory obiecal poszukac drugiej, grubszej linki, ale "nie obiecuje, ze takowa znajdzie":( Generalnie, jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia, typowy produkt "made in China". Ta kwestie bym nawet przemilczala, bo w sumie najwazniejsze jest samo dzialanie, ale tu tez wielka lipa (choc przyznaje, ze jestem chorobliwa estetka i razi mnie jego wyglad, ech...):( Zaplacilam za mojego TWIST&SHAPE'a ok. 130zl i jestem bardzo rozczarowana-czy ktos tez mial problem z tym akurat steperem? Jak sei sprawuje na dluzsza mete? Kiedy moge sie spodziewac, ze sie ostatecznie rozpadnie?:(

Gość mala miiiiiiiiiii
ja mam zwykly, nie mialam takiego stepperka, ale za taką cenę to chyba powinien się lepiej sprawować.

Gość koralowy lazur......
kurczę, też właśnie zamówiłam...

Gość ja nie lubię allegro
a kto kupuje badziewiaki z tv shopu hehe

mojego używałam ok. miesiąca; do dziś było ok. fakt, trochę skrzypiał, piszczał, ale efekty ćwiczeń są! i co się dzisiaj stało? podczas ćwiczeń zaczął się dziwnie przekrzywiać w prawą stronę :o i w końcu pękła/ułamała się rura mocująca ruchome części z podstawą :o

Gość Zawiedziona i zla
no to niezle, ale tez mialas akurat ten co ja-TWIST&SHAPE?

moj taki właśnie był! "na szczęście" ma rok gwarancji, więc może uda się jeszcze zrobić cokolwiek, ale muszę odnaleźć paragon :o

Gość Zawiedziona i zla
a za ile kupilas? tez na allegro? kurcze, jak cwicze na nim to cos piszczy i skrzypi, wiesz, ja mam takie podejrzenie, ze to chinska podrobka, slyszalam niedawno historie, jak pewna firma, chyba Epson, miala fale reklamacji drukarek, i okazalo sie, ze w chinach w najlepsze skosnoocy klepia identyczne drukarki, wiadomo, ze sa do bani i sie sypia, a ludzie odnosili je do nich, atam zdziwko, co to jest za badziew??? kurcze, oni to teraz wszystko podrabiaja.

Gość Zawiedziona i zla
no wlasnie, kurcze, steperek to fajna rzecz, ale tak sie zawiodlam jakoscia...ech...nigdy nie lubilam chinszczyzny, nawet kulinarnie...