Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cesarka 24 cięcie

potrzebny mi film z cesarskiego cięcia

Polecane posty

Gość cesarka 24 cięcie

witam:) mam wielką prośbę do tych z pań które mają jakieś filmiki z porodu cesarskiego cięcia, żeby podały mi strony lub linki lub cokolwiek. chciałabym pooglądać co mnie czeka i czego mogę się spodziewać.

nie ogladaj, po co Ci to, bedzie dobrze a po co sobie zle obrazy przed oczy stawiac.

Gość cesarka 24 cięcie
chciałabym zaspokoić moją ciekawość. a po za tym widziałam już parę filmów z porodu naturalnego i wcale mnie to nie przeraziło i dlatego chciałabym sprawdzić moją psychikę. dagmarka24 ja cię znam z topiku styczen2008 bo często was czytam ponieważ też mam termin na stycznia :) już na jutro z tym ze mam mieć cesarkę bo dzidzi mam bardzo duże :)

cesarka 24 ciecie - jestem zdumiona ze juz wiesz ze bedziesz miala cesarke, bo z reguly to odwlekaja z nadzieja ze jednak kobieta urodzi naturalnie, jesli juz masz obiecana to gratuluje, bo po co masz sie meczyc, powodzenia, ja w marcu...

Autorko! Nie ogladaj:) Przeciez i tak nie bedziesz tego widziec! A dla mnie to naprawde duzo gorzej wyglada niz naturalny:) Zycze powodzenia:)

Gość cesarka 24 cięcie
fressia doktorka mi powiedziała że mój wzrost nie pozwala na naturalny poród a po za tym nie rozbiło mnie na biodrach. no i ja już miałam 2 terminy porodu wyznaczone i nic i ten jutro jest ostateczny :( naprawdę i szczerze wolałabym urodzić naturalnie ale jak sie nie da to co mam zrobić :(

To ja zycze powodzenia, zdrowego dzieciaczka i szybkiego powrotu do siebie:) Mozesz nam sie na Styczniu pochwalic jak juz bedzie po wszystkim:)

Życzę Ci zdrowej dzidzi i szybkiego powrotu do zdrowia :) Już jutro zobaczysz swoje Sreberko :D zazdroszczę Ci :)

Gość też jestem ciekawa
też chętnie obejrzę, ciekawa jestem jak wyjmują dziecko, gdy jest położone miednicowo ??? chyba nie łapią za nogi i nie ciągną ?