Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanna

Chłopak z klasy....Please mee!!!

Polecane posty

Gość Zakochanna

Zakochałam się w chłopaku z klasy. Bardzo mi ssię podoba i ja jemu chyba też. Nie wiem tylko jak to zrobić żebyśmy zbliżyli się do siebie?? Kto miał podobny problem i jakoś sobie poradził???? PISZCIEE!!!!

Gość ergot
Please me? Chyba nie to masz na mysli

Ja chdzę, z chłopakiem z kalsy ..jesteśmy już ze sobą 2 lata:] i wszystko, gra.. skumaliśmy sie na dichu. Jeżeli nie sprobujecie to się nie uda, ale weś pod uwagę jak on sie za chwouje bo potem jak coś nie wyjdzie to bd Cię obagdywał i tak dalej...a chyba tego byś nie chciała.. Pozdrawiam

Gość Zakochanna
Co miałabym mieć na myśli??? Please me to znaczy pomóżcie mi!!

Gość ergot
Doprawdy?

widac ze sama szczeniarnia sie tu wkradla. gimnazjum, miosc, seks.. i please me. help me dziewczyno, jelsi juz.

mnie zawsze odrzucała myśl o chłopaku z tej samej szkoły a co dopiero z klasy... jakby się rozpadło a ja miałabym widzieć jhak kręci z inną.... łeee ale jak kto lubi.

Gość Zakochanna
Olcha p.s Nie jestem szczeniarą.... To po pierwsze, a po drugie help me jak i please me mają podobne znaczenie.... Nie macie się czego czepiać.

Gość ergot
"Please me" mozesz powiedziec do swojego chlopca, jak sie juz bardzo dobrze poznacie.

Gość Yhhhhy
Please me nie znaczy pomóżcie mi :o ....

Gość Zakochanna
Jeja.... Dzięki za lekcje angielskiego. Dobrze, zatem help me....

jestes sczeniara bo zastanawiasz sie i pytasz obcych ludzi co masz zrobic odnosnie jakiegos kolesia... to bez sesnu!

Gość Lepka
Ja się zgadzam z czołgistką. Odpowiada na temat a nie czepia sie człowieka... Może spróbuj po prostu w jakiejś przerwie pomiędzy lekcjami???

Gość bozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Please me mozesz mu powiedziec jak juz bedziesz chciala mu dac :P czyli za jakies 3 dni :D haha

Gość Zakochanna
Ok. Dajcie na luz Przeżywacie to jak nie wiem....

Gość Zakochanna
Zgadzam się... Ale chyba po to jest to forum, żeby pytać innych o zdanie.

a jak poprposi Cie o reke to tez sie zapytasz? dla mnie to porazka pytac sie obcych ludzi czy masz byc z facetem. nie masz uczuc, nei wiesz co czujesz? proste, nie pakuj sie w to. a jelsi jest inaczej to sprobuj, co Ci skzodzi. a rady typu 'zobacz jak sie zachowuje, zeby potem Cie nie obgdadywal" sa naprawde zenujace.

masz racje, forum jest po to aby sie pytac ale nie ma uniwersalnego sposobu jak zlapac chlopaka na dluzej... z kazdym zapytaniem tu bedziesz przychodzic odnosnie swojego chlopaka? nie masz pomyslu jak go do siebie przyciagnac? to jak chcesz go zatrzymac?:P

Gość Zakochanna
Bejbe Lilly P.S dzięki, nareszcie ktoś tak jak "czołgistka" w temacie... Dzięki i pozdrawiam.

Gość ergot
Moze postaraj sie go olsnic swoja znajomoscia jezykow obcych. To co mowisz, nie musi miec sensu - wazne zeby bylo z akcentem.

Gość Zakochanna
haha....śmieszne :)

kurde rozumiem mozna sie pytyc jak sie ma jakis problem, ja sobie samemu nie mozna poradzic ale moim zdaniem nie powinnas sie pytac o to na forum sama sobie nie mozezs z tym poradzic? nie masz zadnej kolezanki zebys mogla z nia pogadac?

Gość Zakochanna
Mogę i mi pomogła ale w innych sprawach. A poza tym i tak nie wiecie kim jestem, więc czy to obcciach??

nie chodzi o obciach tu jestes anonimowa ale to o tobie swiadczy ze o takie rzeczy pytasz sie na forum odpowiedz mi na pytanie skoro nie umiesz go do siebie przyciagnac, jakos zainteresowac swoja osoba to jak chcesz go zatrzymac na dluzej?:P

Gość Zakochanna
Nie chodzi mi o to jak go zatrzymać na dłuzej... Tylko jak z nim pogadać na osobności czy też przekonać do siebie bardziej niż teraz. Bo mamy bardzo dobre kontakty..

Gość cała prawda
Już ktos podpowiedział. Obserwujesz kolesia i zagadujesz na przerwie. Albo coś z tego będzie albo nie. Najgorsze co moze się stac to to że Cię oleje i będzie się z Ciebie wyśmiewał. Z kolei jeśli zgodzi się "z Tobą chodzic" też zawsze moze zerwac i opowiadac o Tobie różności kumplom. Twój wybór czy musisz go naprawdę bliżej poznac bo "nie możesz bez niego życ"

Gość ergot
A nie lepiej zarzucic na niego sieci. Doslownie. Najlepiej na dlugiej przerwie. Bedzie czas aby milosc sie zaczela, rozkwitla i umarla.

Gość cała prawda
Facetów poznaje się tak że się z nimi gada, nie wiedziałaś ? Piszesz że masz świetny kontakt z nim ale nie wiesz jak do niego zagadac ? Bzdury piszesz. Na moje oko gapicie sie na siebie wzajemnie, Ty sobie ubzdurałaś że świetnie do siebie pasujecie itd....ale gdyby tak faktycznie było to na forume byś nie pisała co masz zrobic, ale byś od razu z kolesiem zagadała.