Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr...

Kobiecy wytrysk a mocz

Polecane posty

Gość wrrr...

NO więc problem jest taki. Już po chwili gdy kocham sie ze swoim facetem czuje taki nacisk na pęcherz że mi się seksu od razu odechciewa bo się boje że popuszczę:/ Najgorsze jest to że zawsze zanim zaczniemy idę do łazienki się wysiusiać:/ a po chwili znów czuję parcie:/ Z tego co czytałam to gdy kobiecie jest dobrze czuje takie coś zawsze przed tym sławnym "kobiecym wytryskiem" i że nie powinno się tego wstrzymywać. Ale ja nie wiem co tak naprawdę się dzieje i nie chce po 3 min biec znów do łazienki albo przez przypadek oddać na niego moczu. Co mam robić??

Jeżeli zrobiłaś siusiu przed seksem to nie zajmuj się więcej tym zeby znowu leciec do ubikacji a tym żeby dojśc do orgazmu I co z tego że podczas orgazmu poleci ci kilka kropli to tylko bardziej rajcuje faceta że tak cie podniecił .To tak działa na nas ,.jak na was sztywność penisa

Gość Majta18
A ja słyszałam, ze faceci wolą tzw. "suche kobiety"....

Gość BYSTRY JULEK W AUTOBUSIE
69, to najlepiej, ale z dwoma paluszkami na dodatek.

Gość wrrr...
No nie wiem czy on by chciał żebym się na niego posikała... chyba bym umarła ze wstydu, zwłaszcza że dopiero co zaczynam poznawać uroki seksu:(

Jak on nie ma doswiadczenia w seksie to rzeczywiście może go to zaskoczyć ,ale przecież poznajecie tajniki seksu i to jest normalne u bardzo podnieconych kobiet.Dlatego nie możesz się tym przzejmowac i dołować bo to źle bedzie wpływało to dochodzenie do orgazmu a to jest najważniejsze w stosunkach intymnych z kochanym facetem. Pamietaj o tym że te siusianie nie bedzie duże tylko kilka kropli ,bo niby skąd jak przed stosunkiem byłas w ubikacji

i co mas za przyjemność gdy już prawie dochodzisz i chcesz żeby przestał Wcale to nie jest zdrowe dla ciebie tylko nabawisz się nerwicy seskualnej

ale to naprawde jest czasem dziwne i boje sie pusic on tez zawsze mowi ze nie powinnam tego trzymac

Gość wrrr...
On ma bardzo duże doświadczenie z kobietami (28lat) ja dopiero co zaczynam... i serio, ta cała sytuacja odbiera mi chęci do seksu, chce tylko żeby szybko skończył bo się boje że popuszczę... Jak kończymy wszystko zanika - do łazienki idę dopiero po kilku h... nie wiem naprawdę:( nie chce się przy nim skompromitować:(

jeżeli zrobisz siusiu przed to naprawde bedzie tylko kilka kropli a może nawet nic tylko takie wrażenie ,bo gdy kobieta ma orgazm sa skorcze mięsni brzucha podobne są jak napinanie się na siusiu dlatego takie masz odczucie prze silnym orgazmem.

no to trzeba sie wyluzowac bo skoro to poczatek orgazmu to jak dalej bedziemy to wstrzymywac to nigdy tego nie przezyjemy... przynajmniej ja nie mialam jeszcze zawsze tylko zewnetrzny

jak on ma doswiadczenie to uwierz mi że go to niesamowicie podnieci Musisz się przemóc Miałem podobnie gdy zobaczyłem u kobiety pierwszy raz to byłem zaskoczony i jej powiedziałem o tym co spowodowało ze ona zaczeła sie spinac i już nigdy nie doszła ze mna do orgazmu Teraz mam nową dziewczynę i ona zawsze popuszcza kilka kropli i okazuje jej że mnie to rajcuje i jest super ona ma fantasyczne orgazmy a ja czuję sie spełniony

Gość wrrr...
eh jakoś mi nie ulżyło... muszę się z tym oswoić... dla mnie to trochę dziwne, wiem że on już podobne rzeczy przechodził ale nie chce zrobić pomyłki i popuścić w najmniej nieodpowiednim momencie...

Gość wrrr...
Próbowałam się przemóc ale nic to nie dało. Kiedy robi mi dobrze palcami po chwili mam wrażenie że mi pęcherz się rozerwie:/ stosunek trwa może z 15-20 min bo dłużej nie mogę wytrzymać i się boję że popuszczę:/ w czasie seksu też cały czas się wstrzymuję co mi odbiera z niego przyjemność. Najgorsze jest to że zawsze przed staram się nic nie pić, załatwiam się tuż przed stosunkiem a po chwili znów mi się chce:(

Gość sprawdz moze
Ci kran w kuchni kapie.

Gość Nie-zaspokojony
Są faceci których podnieca gdy kobieta na nich sika podczas stosunku. ja z chęcią bym spróbował czegoś takiego, bo marzę o tym od dawna :). Oczywiście potem chciałbym się odwdzięczyć partnerce :D

Gość wrrr...
No cóż... on chyba do takich osób nie należy... aż wstyd się pytać...

Gość elstudentos
Wytrysk u kobiet przy orgazmie to nie wytrysk moczu, to całkiem inny płyn wytwarzany przez organizm w momencie podniecenia, kobiety mające takie charakterystyczne dołeczki w okolicach krzyża mają podobno większe skłonności/możliwości do wytrysku. Orgazm z wytryskiem może dać naprawdę niesamowita ilość przyjemności jeśli jest odpowiednio wytrenowany. http://www.redtube.com/2325 Polecam link wyżej (dla osób pełnoletnich) tam jest para demonstrująca która zajmuje się od pewnego czasu zgłębianiem tego zagadnienia. Acz w pełnej wersji to zagadnienie jest dokładnie opisane. Tak czy siak wytrysk to nie mocz, acz może się tak zdarzyć, jednak gdy kobieta korzysta z toalety przed stosunkiem to nie ma obaw, i co by to nie było dla faceta w większości jest cholernie podniecające ; )

Gość wrrr...
kurcze a skąd mogę mieć pewność że to właśnie to? Słyszałam, że orgazmu trzeba się nauczyć... że niektóre kobiety czekają na niego latami... ja ledwo co zaczęłam uprawiać seks i już orgazm...?

Gość według mnieee
To nie zbliżającuy sie orgazm. piszesz, ze dopiero co zaczęłas uprawiać seks, sama pamietam jak to u mnie na poczatku było podobnie, po kilku minutach zaraz mi sie chciało mimi, że też przed byłam w toalecie:D Wydaję mi sie, że to normalne, muisz się przemeczyć jakis czas, mi juz przeszło dawno imoge conajmniej z 40 minut się kochac:):)

Gość hmmyy
uczucie parcia na pecherz podobno jest normalne przy podnieceniu. Jak jednak podaje literatura, w momencie orgazmu pecherz jest przyblokowany i zebys nie wiem, co robila, to nie nasikasz na partnera. wiem, co mowie, bo sama tak mam. Po wszystkim ide do toalety-strumien moczu obfity, a tez zawsze przed stosunkiem korzystam z toalety.

Gość wrrr...
No seks uprawiam od 1,5 mies. Kiedy mogę się spodziewać jakiejkolwiek poprawy? Bo odbiera mi to całą przyjemność.... Mój facet widzi że coś jest nie tak i dla mojego dobra kończy... choć ostatnio trochę się zdziwił jak mu powiedziałam, że kończymy bo mi za bardzo na pęcherz nadusza już po jakiś 10 min... przykro mi i jemu było... chciałabym żeby seks trwał więcej, bo wiem że on taki lubi... co ja mam zrobić??

Gość Oon_40
Odwaz sie i pusc, trysnij na niego.... !!! Na pewno mu sie spodoba, bo to sie chyba kazdemu facetowi podoba. A ponoc i dla kobiety super przezycie. Ja zawsze pobudzam kobiety palcami, zeby tryskaly, nie potrafie sie oprzec :)

Gość do wrrr
hehe, ja zawsze uwazalam takie cos za dzwne ale musze przyznac ze ostatnio maz tak strasznie mnie podjaral ze poprostu popuscilam, tak mi bylo dobrze a on wtedy tym bardziej byl podjarany troszke bylo mi glupio bo w sumie pierwszy raz mi sie to zdazylo- musze dodac ze pare minut przed bylam siusiu nie mysl o tym, poddaj sie uczuciom, bedzie dobrze :D

Gość Oon_40
Ponoc kazda... no moze nie az do takiego stopnia. Moja pani jak sie rozkreci to ma kilka takich strumieni po sobie, czasem reczniki ktore podkladamy przesiakaja na wylot. Ale odjazd jest dla obojga.

Gość wrrr...
kuźwa mnie to jakoś nie przekonuje:( A jeśli po prostu nie jestem przyzwyczajona i zrobię zwykłe siku? Masakra:/ chyba umrę ze wstydu... czy to niby faceta podnieca? będę musiała iść do łazienki się umyć, wszystko będzie mokre, a zapach też nie najlepszy... Choć nie powiem że kiedy on robi to palcami + językiem, moje całe ciało zaczyna się rzucać jak u tej panny, nogi mi się trzęsą, jest miło nie powiem... a potem przychodzi ten moment i chce jak najszybciej skończyć:(

Gość dr gin
zbadaj sobie prostatę,typowe objawy!ahahahahahaaaaaaaaaaa