Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr...

Kobiecy wytrysk a mocz

Polecane posty

Gość mala mi :P
Z moim facetem sypiam od 7 miesiecy jest wspanialym kochankiem ale ostnimi czasy mam tak jak panna wrrr boje sie jedynie ze przez przypadek posiusiam sie na swojego partnera czy bardzo bylo by widac ze sa to zwykle siusik?? i jak kobiety czuja sie dokladnie przed takim wytryskiem prosze o przetlumaczenie mi tego na naj prostrzy jezyk;D odpowiedzi prosze slac rowniez na numer12934962 za odpowiedzi z gory dziekuje ;)

Gość wrrr...
On mnie często łaskocze, więc to może od tego tak mi drażliwie ?

nie jestem nie wadomo jak dorosla ale wiem ze z zwiasku naj wanziejsze jest wspulne zaufanie i porafienie mowic o swoich doznaniach podczas seksu a jak sie o tym pogada to samo wychodzi co jest nie tak

no w sumie to wole siusik ale na serio facetow az tak to podnieca??

Gość kuurdee mac
to nie zaden mocz! To wytrysk kobiecy. Wiem co mowie bo sama tak mam (a wczesniej nie mialam). Moze to zalezy od tego ze wczesniej tak nei ufalam, nie bylo mi tak dobrze... I to co tryska to nie mocz, nawet nie ma takiej barwy, nie smierdzi, w ogole chyba nie pachnie ;P Wyluzujcie kobiety troche a bedzie git

Gość zork
Wyluzuj jak tak strasznie sie boisz to porozmawiaj z nim ze obawiasz się ze się zsikasz i zaproponuj seks w lazience - jesli rzeczyiście sie zsikasz to na kafelki i po klopocie, a jelsi nawet na niego to co? on - skoro taki doświadczony - powinien doskonale zrozumieć i nie zadawć kretyńskich pytań, i nie ciszyć głupio ryja. jak sie bedzie naśmiewał to znaczy że jest tak doświadczony jak nietoperz w kierowaniu ruchem ulicznym inna rzecz - skoro taki znawca - to slaczego nie zapytał Cie dlaczego tak szybko chcesz kończyć, co jest tego powodem i jak temu zaradzić. Troszkę to dla mnie dziwne. Gdybym to był ja, to bym Cię ciągnął za język do tej pory, aż byś mi powiedziała i wrecz namawiał do rozluźnienia się. Może i mam jakieś odchyły, ale mnie np bardzo podniecałoby gdyby kobieta sie na mnie "spuściła" (doświadczyć legendarnego wytrysku w pozycji na jeźdźca to jedno z moich marzeń), zsikała czy zachlapała śluzem (stawiania kloca na klatę zdecydowanie odpada, bo to już mega przegięcie). Zdarzyło mi się czytać ze dziewczyny doradzały sobie w sposobach masturbacji, ze jedna z metod na silny orgazm jest masturbacja "na pelny pęcharz" czyli nie sikamy tak długo jak tylko mozemy wytrzymać a potem idziemy do łazienki i na kibelku strzelamy sobie palcówę. W chwili orgazmu nie jesteśmy w stanie już utrzymać i sikamy a orgazm trwa tak długo jak długo opróżniamy pęcherz, i podobnież jest wtedy znacznie silniejszy. Do masturbacji doskonala jest równiez szczoteczka elektryczna z miękkim włosiem (podobnież nieziemski odlot).

Gość angelusia66
hej. troche głupio mi o tym pisać, ale chciała bym się dowiedzieć, bo może któraś z was dziewczyny wie jaki kolor ma taki "wytrysk". Hmm no że tak powiem przed kąpaniem zrobiłam swoją potrzebę na kibelku ale miałam wielką ochotę na zadowolenie samej siebie ... i gdy się zadawalałam ( łechtaczkę )to w pewnym momencie tak jak mi zachciało mi się siusiu, tylko i stwierdziłam, że skoro jestem pod prysznicem to co mi szkodzi... no i jak się okazało ... ten "wytrysk" miał kolor moczu i że tak powiem pachniał bardzo podobnie a wręcz tak samo. Więc może coś mi powiecie na ten temat. Proszę :)

Tez tak mam ale tylko wtedy gdy sama sie zadowalam czuje zalewajace mnie goraco gdy dochodze jest to bardzo przyjemne uczucie i chodzby iewiem co nie przerwalabym tego a po wszystkim zauwazam ze wszystko w kolo mnie jest mokre i szczerze powiem malo mnie obchodzi czy to mocz wazne ze jestem zadowolona . A twoj chlopak bylby glupi gdyby cie wysmial jezeli cie kocha to nawet nic by nie powiedzial a wrecz prxeciwnie bylby z pewnoscia zadowolony . Ja mojemu mowie wprost czego sie obawiam i wyjasniamy to razem a jezeli ty tak bez wyjasnienia chcesz nagle konczyc to uwierz mi zdenerwujesz tylko nie potrzebnie faceta . A moze sprobujcie innych pozycji ?

Gość gość
A co to jest jeżeli ten wytrysk śmierdzi?

Gość gość
tylko małe penisy dadzą wam taki wytrysk kobiecy

Gość gość
Ja uwielbiam jak zona popuszcz mocz super mokro i ja to rajcuje i mię

Gość żona75
Wytrysk...kobietki istnieje. To prawda że przed samym wytryskiem czuje się takie dziwne uczucie parcia na pęcherz . Jak się to chwilkę przeczeka to robi się bardzo przyjemnie , ogarnia cię niesamowita rozkosz...a soczki same tryskają :-). Mój mąż uwielbia to...zresztą ja też...czuję się 100% kobietą. Tylko pościel trzeba często prać...

Gość Miren
Witam serdecznie moge sie z wami podzielic moim doswiadczeniem z kobiecym wytryskiem .Jestem szczesliwa mezatka i dobrze sie rozumiemy z mezem w łozku podczas jednego stosunku dostaje nawet 20 mokrych orgazmow fak faktem wszystko jest mokre he he i zapewniam ze to nie mocz bo po skonczeniu stosunku ide siku .Jest to cudowne uczucie a mojego meza bardzo to podnieca .Nauczylam sie dostawac taki orgazm bo tak na poczatku nie bylo .

Gość gość
Trzymanie moczu ile tylko dam rady to dla mnie duże podniecenie przed masturbacją. Potem wychodzę na łączkę, gdzie zdejmuję majtki i przy masturbacji i tak nic nie utrzymuję ale dodatkowe podniecenie wytryskiem siku test ogromne.

Gość gość12313
No pewnie, ze wytrysk kobiecy istnieje. Mamy 21 wiek i zostało to dokładnie przebadane. Taki wytrysk to nie mocz.

Gość gość
Moja żona już przed samym stosunkiem jest zlana z podniecenia i nie moczem. W trakcie stosunku cały czas jej wypływa. Ogromnie mnie to podnieca. Śpimy nago to oczywiście prześcieradło jest zawsze do wymiany, ale to bez znaczenia.

Gość gość
Istnieje i to nie jest śluz ani mocz. Sama umiem doprowadzić się do wytrysku. Wystarczy szybko pobudzać górną ściankę pochwy.