Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopp

Materiały budowlane - będą tańsze???

Polecane posty

Gość tak oczywiście

Gość raczej nie

Gość Krzysiek

Ceny poszły w górę, to fakt, dlatego teraz często poluje na promocje na Arsen24

Gość Marcin Kot

Jeżeli chodzi o np wszelakiego rodzaju wkręty montażowe, których jak wiadomo schodzą ogromne ilości na budowie to śmiało można je znaleźć u nich https://balticfasteners.pl znajomy regularnie robi tam zakupy budowlane i zawsze sobie chwali jakość produktów, co na budowie jest bardzo istotne.

Gość Marcin Kot

Jeżeli chodzi o np wszelakiego rodzaju wkręty montażowe, których jak wiadomo schodzą ogromne ilości na budowie to śmiało można je znaleźć u nich https://balticfasteners.pl znajomy regularnie robi tam zakupy budowlane i zawsze sobie chwali jakość produktów, co na budowie jest bardzo istotne.

Gość arniie

Z kolei solidne materiały montażowe znajdziecie w sklepie www.intra.biz.pl Mają bardzo dobre szczelne taśmy  czy całościowe zestawy produktów do szczelnego, ciepłego montażu stolarki okiennej i drzwiowej. Z naszej strony 100% zadowolenia z tej firmy.

Gość gość

Ostatnio rozglądałem się za dobrą i niedrogą hurtownią z materiałami budowlanymi. W końcu trafiłem na ofertę firmy narmal.pl z Sosnowca i mogę polecić ich również wam. Materiały budowlane przez nich sprzedawane mimo niskich cen mają bardzo wysoką jakość.

Gość gość

Materiałem budowlanym, niezbędnym na każdej budowie jest na pewno piasek budowlany. Jeżeli zależy wam na dobrze oczyszczonym i niedrogim piasku budowlanym to polecam wam skontaktować się z firmą suszarniapiasku.pl Nie będziecie tego żałowali.