Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeśnySłodziaczek

PIŁA 4 - Dzisiaj premiera

Polecane posty

Chociaż i tak pierwsza część by była najlepsza, gdyby mój chłopak nie wspomniał na początku filmu, że ten facet co tam leży martwy, tak naprawdę żyje :D :D

Może wymyślą coś ciekawego, chociaż teraz w ogóle jest dużo fajnych filmów w kinie "Rezerwat" był zajebisty dla mnie, już sie nie mogę doczekać aż pójdę na "Butelki zwrotne" :P

Gość nerwusssssssss
woczoraj ogladałem, zabija ten POLICJANT co odsłuchcuje kasete wyciagnieta z brzucha goscia co zaczą ta cała pojebana zabawe. na koncu siedzi ten pies podłaczony do pradu znaczy na niby b owstaje iwychodzi. nie ma za co

spoko, ale mogłaś/eś to inaczej napisać, bo jak przeczytałam "zabija ten policjant co..." to już skończyłam czytać :P od razu wiadomo o co chodzi :P Ktoś już robił takie coś na filmwebie i powiedział imię tej osoby co zabija ale już zdążyłam zapomnieć :P

Film rozbrajajaco glupi...zachowanie bohaterow naprawde powala na kolana(i to nie z zachwytu..:D)...

Ja nie wiedzialem, ze do SWAT przyjmuja polglowkow :D...

Gość ukulee
moze jest bardziej drastyczny ale nic ciekawego:) moi znajomi stwierdzili to samo :)

Gość łee
gdzie ta premiera w kinach dopiero???

W Polskich kinach, no a gdzie niby? Jestem już po, chyba najgorsza część :P W ogóle nie umiem odróżnić tych wszystkich facetów, ale cóż :D Podobało mi się tylko jak pokazywali prywatne życie Jigsawa.