Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwartiowałam

czy jestem suk..

Polecane posty

Decyzja jak najbardziej wspólna. Skoro ty jedna chcesz zostać matką to sie nie zdziw jak zostaniesz matką samotną

Gość majta18
Do mantodea czy jakos tak :/ Wiesz, pieniadze jeszcze o niczym nie świadcza.. chodzi tu o dojrzałość, której ona nie ma, ze względu na to, ze mysli tlyko os sobie, a jej partner z tego wzgęldu, ze nie jest gotowy na dziecko.. Wyobraź sobie, ze jest para 15-latków, ktorzy się kochają, oboje są bogaci, bez problemow utrzymali by dziecko.. ale jesli sa niedojrzali to co? Pieniadze to nie wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja jestem w odrotnej
sytuacji. Mając lat 19, mój obecny mąż wrobił mnie w ciążę w prosty sposób. Prezerwatywa "pękła" :O. Od zawsze mi powtarzał, że tylko mnie chce i tylko ze mną dzieci i, jak się później dowiedziałam, pytał przyjaciela jak to zrobić. No i zrobił. Potem się oświadczył, ale zwlekałam ze ślubem itd. Dzisiaj jesteśmy naście lat po ślubie i tworzymy nadal bardzo dobry związek. Trochę mi było żal studiów dziennych, z których musiałam zrezygnować z powodu ciąży, ale są jeszcze zaoczne. Musiałam też iść do pracy, bo w końcu trzeba coś jeść i za studia zapłacić. Wszystko potoczyło się bardzo dobrze i dzisiaj nie żałuję. Ale miałam momenty "żalu za imprezami" itd. Za to teraz sobie odbijam młodość zwiedzając świat.

Gość embrion
a ja mam was w de... tj tam gdzie do tej pory przejawialiście największą aktywność ;) I TAK Się urodzę :) ci, którzy nie doczekaja tego, będa mymi poplecznikami. Faceci!!!!!! róbcie im czym predzej dzieci, bo im sie w ... przewraca. Facet jest by walczyć, kobieta .. by mieć dzieci... Natury nie przechytrzysz :)