Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

chce wpisac w naszej klasieszkoly ktore skonczylem i do jakich chodzilem,jak t

Polecane posty

Gość juh

to zrobic?pokazala sie ta jedna w ktorej jestem zalogowany i nie wiem jak wpisac pozostale

Gość wchodzisz najpierw
na szukaj szkoły, szukaj klasy... i jak znajdziesz tą klas ę (kierunek studiów) to się dopisujesz... a jak nie ma twojej klasy, to najpierw szukasz miejscowość, potem szkołę a klase tworzysz... ewentualnie szkołę wczesniej tworzysz jak nawet tego nie ma trochę techniki i człowiek sie gubi? ;-)

Gość wchodzisz najpierw
jak juz znajdziesz klasę, to w prawy górnym roku masz: dopisz się do klasy jako uczeń; nauczyciel; gość... klikasz na odpowiednie masz?????????? daj znac jak ci się uda

Gość juh
ale zalogowalem sie juz w klasie z liceum i chodzi mi o to jak dopisac szkole podstawowa w jakiej bylem i studia teraz

Gość wchodzisz najpierw
zakładka SZKOŁY znajdź szkołę

Gość wchodzisz najpierw
jak jestes zalogowany to u góry strony masz kolejno zakładki: strona główna, szkoły, znajomi, poczta, forum najedź na zakładke szkoły a potem znajdż szkołę szukasz np po miejscowości znalazłeś szkołę, to wchodzisz w nia i wyskakuja ci klasy wchodzisz w odpowiednia klase zapisz się do klasy jako... (patrz wyżej)

Gość ergot
Zadajasz takie pytania, ze mam watpliwosci czy powinienes sie zapisywac do szkol ktore RZEKOMO ukonczyles