Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jestem słodka

czy ktos pisal na randka o2?

Polecane posty

Gość Nie jestem słodka

Czy ktoś kiedyś szukał drugiej połowki na na portalu typu randka O2? Czy ludzie odpisuja na profile bez zdiecia?

Gość Nie jestem słodka
?

Gość kumpel z wojska
jakiś czas temu tam bywałem ale sobie odpuściłem, podobno bez fotki tam się często mężatki ogłaszają

Gość ja pisalam
zdjecia nigdy nie mialam ;) I pisali, jak najbardziej ;)

Gość ja pisalam
nie jestem mezatka :classic_cool:

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Nie jestem słodka
kumpel z wojska, czemu zrezygnowales? Mi sie nawet trudno zdecydowac po samym opisie, w zasadzie wszyscy sa ok, a jak przejze wiecej profili to robie sie nadmiernie wybredna :-) Dlatego sie chyba zamieszcze :-) Moze inni zdecyduja za mnie

Na Randka o2. bardzo dużo oszołomów, pseudokawalarzy, albo zwykłych chamów wysyłających niecenzuralne posty i jednoznaczne \"propozycje\". Już lepiej (jeżeli szuka się poważnego człowieka) wejść na \"Sympatia\". To portal płatny (nie tak drogo), przez co trochę mniej durniów się loguje. Co wcale nie wyklucza, że i tam trafi się na ...

Gość kumpel z wojska
słodka , wiesz jak jest , jak wkleisz swoją fotkę na portalu randkowym to będziesz mieć wiele wpisów , zawsze to jest wieksza szansa powodzenia , jeżeli nie wkleisz fotki to jakiś facet po przeczytaniu Twojego profilu być moze dojdzie do wniosku, że fajnie i ciekawie napisałaś i się odezwie do Ciebie , jeżeli mądrze do Ciebie napisze do możesz zaryzykować :) pamiętaj - jezeli dasz swoją fotkę to wielu facetów będzie oceniać tylko na podstawie fotki , będą oceniać Ciebie jak na targowisku koni i za przeproszeniem w 'uzdę' bedą zaglądać oraz zadawać pytania , czy może masz ochotę na szybki numerek ? To normalka - typowe zabawy facetów, wielu szuka zabawy , wiem o tym, że wiele kobiet bardzo szybko rezygnuje z takiego portalu randkowego, nie wiedzą komu zaufać, kto jest prawdziwy i kto udaje, sama się przekonasz .

Gość Nie jestem słodka
Nie brzmi zbyt optymistycznie.. zastanowie się jeszcze, ale moja desperacja niestety rośnie :-) szczególnie w piątkowy wieczór!

Gość ja pisalam
Do mnie pisali sami mili mezzczyzni ;) Z niektorymi sie nawet spotkalam ;) Fajnie wspominam nten okres ;) To nie to co Wirtualne Pogawedki 10 lat temu ale tez fajnie bylo ;) Moze teraz sie zmienilo, nie wiem ;)

ja tam kiedys mialam profil ale ze zdjęciem , nie oszukujmy sie ludzie nie chce pisac z kims z ciemno ,a tym bardziej spotkac sie w ciemno jak ktos do mnie pisal i nie mial zdjecia to prosilam o zdjecie a jesli mi nie wyslal to juz nie odpisywalam na jego wiadomosci

1. słodka to jestem ja, 2. fakt zamieszczenia bądź nie zdjęcia się nie liczy. NIe zdarzyło mi się spotkać z kimś, kto by miał zamieszczoną fotkę na profilu. Tak jakoś.... Po co?:P

Nie zamieściłam zdjęć- odzywało się mało osób, a jak już w ogóle ktoś się odezwał, to prosił o zdjęcie, albo robił to subtelniej: rozmawiał ze mną chwilkę o życiu, prosił żeby się opisać, a po 15 minutach zaczął nagabywać o zdjęcia.:P Jak nie wysłałam, to nie trudno się domyśleć, że już się więcej nie odezwał. Zamieściłam zdjęcia- po kilku minutach rozmowy prosili o spotkanie. Gdybym miała się spotkać z każdym facetem poznanym w necie, to mogłabym zamieszkać w kawiarni.:P Szybko się zniechęciłam i zrezygnowałam. To było 4 lata temu, nie wiem jak jest teraz. Generalnie trzeba się przekopać przez bandę zboków, znudzonych małżonków i popaprańców życiowych, a gdzieś tam po drodze zaliczyć setki nudnych spotkań.

Gość waga64
Owszem ja. Jestem od kilkunastu dni na tej ,,randce,,. Na poczatku byla ,,nawalnica,, teraz ,,posucha,,. Wszystkie profile podobne , ale najbardziej dziwia mnie mlodzi i bardzo mlodzi ludzie. Dwudziestolatki i czasem mlodsi szukaja sobie partnerow na ,,randce,, czy to normalne? czy ja bardzo niedzisiejsza. Chyba trzeba bedzie zrezygnowac z o2.