Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetaŚna

Pieguski .....

Polecane posty

Mam 168 cm wzrostu i piegi i ciemno rude włosy. Jestem szczupła. Mam powodzenie u chłopaków, ale czasem wolałabym być zwyczajna brunetką... Co o tym sądzicie?? Jeśli jakieś pytania to piszcie a na pewno odpiszę. :)

Gość agnieszka16
wg mnie masz bardzo fajny typ urody a ja jestem szatynką i też mam piegi,które mnie straszne denerwują.Mogę zapytać jaką masz karnacje?? bo wydaje mi się ,że pasowały by ci ciemne włoski chociaż rude są takie orginalne:D

Kwestia przyzwyczajenia... Chociaz podziwiam mimo wszystko,bo wiele osob nie moze sie z tym pogodzic... Ja chcialam rude pasemka :) ale najpierw blond musza ciut odrasnac..A potem jak sie odwaze to se zrobie rude..:)

Gość też mam piegi latem
jasną cerę i rude włosy wspomagane miedzianą henną ;) Bardzo lubię ten typ urody, kiedyś farbowałam się na blond ale przyciągałam przez to jakiś dziwnych facetów. Mężczyźni niestety wolą blondynki ;)

Gość Vanilla_Ice
Możesz trochę poeksperymentować ze swoim wyglądem i wypróbować na sobie inne kolory włosów. ;) Ja bardzo lubię takie zmiany. Z natury mam ciemny brąz. Jeśli mam być szczera to raczej nie chciałabym mieć rudych włosów i piegów, ale to nie znaczy, że każdy kto tak wygląda jest brzydki. Na pewno są też ładne kobiety.

A ja slyszalam,ze tylko tak sie mowi,ze wola chudziutkie blondynki,a prawda jest taka,ze czesciej ich wzrok wędruje ku brunetkom o kobiecych ksztaltach:) Il w tym prawdy to nie wiem..trzeba by zapytac Panow :) Ale ja i tak uwazam,ze kazdy ma inny gust i nie ma czegos takiego,ze faceci wola blondynki czy brunetki...Bo jesli bedzie ogolnie wolal blondynki,a pokocha dziewczyne o brazowych wlosach to co...zrezygnuje z niej tylko z powodu koloru jej wlosow... Wiadomo jaka jest odpowiedz:)

Gość agnieszka16
A ja myśle,że chciałabym mieć rude włosy chociaż na chwilę a tak to mam ciemny brąz i narazie przy nim zostaje:D:D

Moja karnacja jest jasna... A włosy nie są typowo rude , bo podchodzą pod kolor kasztanowy-brązowy... Oczywiście latem są jaśniejsze a zimą ciemniejsze... Włosy nie są dla mnie problemem, gorzej z piegami, które po przypudrowaniu są i tak dość widoczne... Macie jakieś sposoby na mniejszą widoczność piegów??

Gość agnieszka16
Na piegi dobra jest maseczka z ogórka bo rozjaśnia i tak bardzo ich nie widać ja stosowalam i daje efekty ale nie na długo:(

Jesli o piegi chodzi to z tego co mi wiadomo nie ma na nie rady...Taka juz natura.I moze je minimalnie tylko wybielic ogorkiem

bardzo podobaja mi sie piegi i rudowlose dziewczyny:) ja mam ciemnobrazowe wlosy i zero piegow, dlatego je sobie maluje takim specjalnym olowkiem do malowania piegow i pieprzykow:D a wlosy sobie zafarbuje na rudo w czerwcu:)

Gość agnieszka16
Fajny ten kolor na zdjęciu,podoba mi się:D

No, super porównanie, bo ja mam trochę ciemniejsze włosy... Maseczkę z ogórków próbowałam i nie dawało wielkich efektów ;/ Ale dzięki za zainteresowanie :)

ja jestem szatynką w calej okazalosci hah xD mam kilka prawie niewidocznych piegow na kosciach policzkowych ale bardzo je lubie :) mi sie marzą rude, kręcone wlosy, no ale mam ciemną karnacje, ciemna oprawe oczu, brazowe oczy, wiec raczej rudy by mi nie pasowal. najlepiej mi w baaaardzo ciemnych, czekoladowych brązach, takze rudy niestety odpada:( a kolor na zdjeciu przesliczny:)

Gość zeby sobie piegi malowac to
juz przesada, ble...

Gość agnieszka16
też fajny kolorek:D:D

Gość ja mam piegi
bardzo je teraz lubię, kiedyś ich nie cierpiałam. Mam bardzo jasna karnację i złote włosy. Opalam sie na solarium, oczywiście z umiarem i tylko od kwietnia do września, zima daje sobie z tym spokój. Włosy farbuję na mleczna czekoladę, ładnie to wygląda, oczy ba..rdzo brązowe, prawie czarne. Piegi mam nawet na ramionach i bardzo je lubię.

Gość .... ....

Gość lulu....
a tez mam piegi na ramionach i bardzo ich nie lubie!!!

Gość zadowolonypiegusek
a ja jestem blondynką. na rudo przefarbowałam się juz dawno temu. piegowata tez jestem,ale wierzcie mi,że nawet tego nie zauważam malujac sie w lustrze. czasem kiedy zaczynam sie opalac zanim skóra nabierze zlotego odcienia robie się baaaardzo piegowata na twarzy, śmiesznie to wygląda,ale nigdy się tym nie przejmowalam :) czasem to nawet epiej bo jeśli ktos nie ma idealnej cery to takie piegi niejedno maskują:) pozdrawiam

Gość question.

Gość Nelly2008
Dlaczego chlopacy czesto dokuczaja takim dziewczyna??? Sam sie przekonałam o tym.

Gość Nelly2008
Czekam na wasze opinie!

Gość Nelly2008
Powiem szczerze ze ten kolor mnie drazni i chciałabym miec inny. Chciałabym sie opalac na braz i miec inny kolor włosów.

Gość sama slyszalam
jak wlasnie jacys gowniarze mowili do rudej dziewczyny ruda cipa ruda pinda itp. ja mam brazowe wlosy i na brazowo sie opalam a chcialabym miec rude wlosy i porcelanowa cere i piegi:) nie przejmujcie sie glupimi komentarzami to swiadczy o niedojrzalosci i glupocie. jak mijam na ulicy jakas rudowlosa to napatrzec sie nie moge na jej piekne wlosy:) ale sie powstrzymuje od gapienia bo sobie jeszcze pomysli ze sie tak patrze ze niby wspolczuje czy cos, wiecie o co chodzi... a mi sie to poprostu podoba:)