Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemonthree

Co jest warzniejsze że kocha, czy mu zależy???

Polecane posty

ale tu chodzi o to że powiedział że nie czuje tego co powinien (nie kocha) ale bardzo Mu na Mnie zależy i chce ze Mną być .... już nie nie rozumiem:(

Gość aalalalalnnn
I słusznie, bo to jest głupie gadanie. Kocha = zależy, no chyba że mówi o na samym początku związku, zaczyna się od zależy mi, "kocham" przychodzi potem. Ale generalnie gadanie po jakimś czasie że zależy mi ale nie kocham, znaczy mniej więcej tyle: nic do ciebie już nie czuję, ale wolę zachować się w odwodzie na wypadek, jakby mi z inną nie wyszło.

Ma inną ... to trudne po 5 latach razem mój pierwszy i jedyny :(( zobaczymy jak na razie się trzymam

Naiwna jestem to fakt ale szacunek mam do siebie ... i dlatego to Ja chcę to wreszcie przerwać bo nie mogę się tak długo męczyć :(

Wiem a co jest najśmieszniejsze to , to że on się na Mnie złości bo mu nie wierzę , że tamta to tylko koleżanka i dlaczego go "kontroluję " ale to do niej pisał sms " może porwę Cię gdzieś dzisiaj co Ty na to " i niby jej tłumaczył że jest zajęty :) żałosne ....

no własnie. Wiec daj sobie spokój. im szybciej tym lepiej. Wyjdzie Ci to tylko na dobre

wiesz zerwanie nigdy nie jest łatwe. Ale czasem to jedyne wyjscie

Gość Faceci...
to by chcieli miec ciastko i zjesc ciastko.

Gość Faceci...
Jezeli jest Ciebie wart, to wybierze wlasciwie! Jak nie, to nie masz czego zalowac! Pozniej moze byc jeszcze gorzej.

Wiem na siłę tego nikt nie utrzyma i Mi się już odechciewa tego szarpania w tą lub w tą ale na pociechę dodam że mam wsparcie w mamie ta to jest najlepsza na pociechę po kimś takim i w ogóle :/

Gość porażka na całej linii
jak nie kocha to przestanie mu zależeć "raz dwa". Zostaw go.

tylko pytanie co jest najpierw? czy najpierw zalezy komus na kimś.. a potem zaczyna kochać ? czy odwrtotnie o może równocześnie?

nie ma reguły. Ale tutaj nawet jeśli była miłość to juz jej niema.

Wiem ale nie jest łatwo przekreślić pięć lat życia , gdy każda rzecz i każdy kąt go przypomina , a on teraz siedzi z nią i ma się świetnie . Wiem że chociażby z tego powodu warto olać go ale to nie takie proste -niestety 😭😭