Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c.r.e.am

jakie macie zalety i wady

Polecane posty

...wadą jest to ze nie mam zalet! :o

o tej godzinie się o to pytasz? tak na szybko zalety punktualna z poczuciem humoru lojalna(jeśli kogoś lubię) wady leniwa leniwa leniwa

Gość aberyt
a nie wierzysz ze mozesz znalezc dziewczyne czy tez nie chcesz dziewczyny ? Mi sie wydaje ze to drugie .

moje : zalety - lojalny , inteligentny , z poczuciem humoru wady - pesymizm ,uzależnienie od kafe :O,lenistwo

Gość gupgupgupiaaaaaa
wady- czyli kiedyś zalety: -prawdomówność, -lojalność, -serdeczność -przylipność -małomówność wady wrodzone: -lenistwo -emocjonalność -tchórzostwo -skrajna głupota wady nabyte- czyli co o mnie myśli Ojciec(sorii pożarłam się z nim dziś i becze) -infantylność -zarozumiałość -mściwość -zamiłowanie do intryg i manipulacji

Gość truskawkowy czopek
wygląd też? ;) wady: -za dużo ważę -mam rozstępy -leniwa -kapryśna -złośliwa, wredna, chamska -namiętnie palę papierosy zalety: -mam naprawdę ładną twarz, włosy, nogi -sprawiedliwa -inteligentna -zabawna -dobra w łóżku ;) -można ze mną koniec kraść -wrażliwa -nie jestem fałszywa - jestem niedobra dla ludzi których nie lubię, i jestem cudowną przyjaciółką dla ludzi których lubię -potrafię być NAPRAWDĘ słodziutka...

Gość takaja-25
zalety =zabawna,szalona,uśmiechnięta, wady=zazdrosna

Gość taaaasooobieeejaaa
wada-bez serca=skała!! zalety- oddana przyjaciółka, optymistka,punktualna, miła,kulturalna, komunikatywna, racjonalnie mysląca.

Gość gość
Wady -zdaża się że chamsko traktuję płeć przeciwną -mało inteligentne poczucie humoru -wyżej sram niż dupę mam -łatwo popadam we wrażenie że ludzie uważają mnie za kogoś godnego zainteresowania Zalety -twórczy -mam co nie co w głowie -jako tako wyglądam

fajny temat Moje wady ? - hmm.. lubie jeść za dużo słodkiego - czasami bywam impulsywny Zalety - cała reszta najlepszych cech pod słoncem i we wszechświecie, nie chce mi sie wymieniać

Gość gość
a ja nie mam wad :) a zalet nie zdołam wymienić bo to cała reszta :)