Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to co zwykle...

dokuczliwa samotność

Polecane posty

Gość to co zwykle...

Wszyscy, którzy mieli być ze mną na zawsze, odeszli. Przyjaciele, ukochani. Odeszli, wyjechali, mają swoje życia, tysiące różnych powodów. 3 miesiące temu zostawił mnie człowiek który miał być moim mężem, a dziś moja jedyna i najlepsza przyjaciółka powiedziala że wyjeżdża za granicę. Ach... napiszecie że też mozna się kontaktować? Że jest net, telefon? Ech.... nie. To nie to. Mój dobry kumpel wyjeżdża również, tyle że to miasta 300 km od naszego. Wszystko na czym mi zależało i zależy ucieka mi z rąk, wymyka się przez palce. Ciągle doświadczam samotności od nowa. I ciągle nie umiem do niej przywyknąć. Czasami mam ochotę wyć.

...nie smuc sie! Ja jestem 800 km od domu i zyje...jutro bedzie lepiej! Czasami bywa smutno, no ale co, takie posrane czasy, ze trzeba sie włoczyc! Ludzie gorzej miewają, ciesz sie ze jestes zdrowa i mozesz kierowac swoim zyciem, wszystko jest do zdrobienia, byle nie głupota jakaś!

Gość to co zwykle...
zostajesz tam na stałe czy jesteś chwilowo?

...siedze tu juz 1,5 roku. Zakladam ze wkrótce wroce, poki co nie ma zbytnio do czego... i kolko sie zamyka, zyje sie złudzeniami, no ale czasmi tak to jest.

Gość to co zwykle...
ale Ty, będąc tam już tyle czasu, na pewno masz przyjaciół gdzie jesteś?

...gdzie, nie powiem :P, ale powiem Ci ze o przyjazn trudno, ciezko znalezc kogos na kim mozna polegac...

Gość cześć =
;)🖐️

Gość to co zwykle...
Jak to nie ma do czego? Masz pewnie rodzinę, przyjaciół. Moja przyjaciółka, gdy już pojedzie, pewnie będzie myslala tak samo - że nie ma do czego wracac :O

Rodzina tak, ale oni maja swoje zycie, ja swoje, przyjaciol malo... ale utrzymuje kontakty, jesli sa checi z obu stron skype, gg maja co robic! Nic sie nie martw, jesli prawdziwa przyjacolka - bedzie trzymac kontakt!

Gość bajka515
Witam, wszystkich ludzi dobrej woli proszę - wypełnij ankietę na temat samotności.Zajmie to Ci minutke a mi moze pozwoli napisac prace dyplomowa.Wielkie dzieki :D. Tu znajdziesz ankiete: www.thesistools.com/?qid=42418&ln=pol