Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badziejowskie_made in china

Karta pamieci do aparatu SONY - PROBLEM

Polecane posty

A wiec zakupilem taka karte dosc tanio bo 50zl - 1GB na allegro, slyszalem ze to badziejstwo, a teraz sie przekonalem, po pierwsze rozmiarowo nie jest dobra, musialem ja wcisnac, a wyciaga sie z wielkim trudem, nie wiem po co produkuja karty zle wymierzone no ale coz, nagle karta sie popsula tak bez niczego, poprostu nawet nie otwieralem, zrobilem zdjecie cos sie zacielo wylaczylem aparat zalaczylem na nowo a tu bład karty, teraz mi jej wogole nie czyta. Moze ktos sie na tym zna? Bo poprostu tak z niczego sama sie popsula, co jest dla mnie bardzo dziwne bo chyba miesiac temu ja kupilem.

mozesz jasniej?

jak kupujesz aparat to masz do niej instrukcję, prawda? jeśli nie masz lub masz w języku którego nie rozumiesz to szukasz instrukcji w necie. jak już ją masz to ją dokładnie czytasz, jeśli chcesz kupić kartę to czytasz rozdział o kartach pamięci, potem szukasz TAKIEJ SAMEJ na aukcjach lub w sklepach. pewnie kupiłaś kartę ms pro duo do aparatu na karty ms pro. wymiary prawie identyczne. prawie...

Wlasnie o to chodzi ze karta miala pasowac, tzn to miala byc karta do tego aparatu, ale wymiarowo nie zrobili tak jak byc powinno jakis blad w produkcji czy co, w kazdym badz razie karta dzialala i nagle przestala

Aparat to nie dziewica i nie wpychasz na siłę :-) Jak nie pasiowało to po co pchałeś?? Zła karta i tyle. pozdrawiam :-)

co za ludzie, przeciez pisze ze to karta do tego aparatu tylko nie byla dobrze wymierzona i na poczatku chodzila wiec musialo pasowac

Gość nawet w telewizji mówią
"NIE DLA IDIOTÓW". Jak już ktoś przede mną napisał - trzeba najpierw przeczytać instrukcję, a jeśli nie, to chociaż spojrzeć na obrazek, jak się tą kartę wkłada. Moim zdaniem albo kupiłeś złą kartę (może była np. uszkodzona), albo źle ją wkładałeś.

karta byla dobra i dobrze ja wlozylem bo w innym wypadku nawet by nie ruszyla, a idiota to mozesz nazwac siebie, bo co ci da jesli przeczytasz instrukcje jak nie zrozumiesz tresci tak jak mojej wypowiedzi. Przyganial kociol garnkowi.

>bo co ci da jesli przeczytasz instrukcje jak nie zrozumiesz tresci widocznie jesteś zbyt tępy/tępa :D

to jest napisane do tamtej osoby, ja rozumie instrukcje, ale jesli ktos nie rozumie tego co tu pisze to co dopiero instrukcje tepaki