Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka samośkaaaaa 23

podkład rozświetlający do cery mieszanej? co o tym sądzicie?

Polecane posty

mam mieszaną cerę, bez większych zmian trądzikowych, jedynie rozszerzone pory i wągry z którymi odwiecznie walczę. do tej pory stosowałam matujące podkłady i pudry żeby się skutecznie zmatowić, jednak mimo stosowania tych lepszych, droższych tańszych aptecznych itp efekt jest zawsze ten sam.:O Cera wygląda nieładnie, niewieżo, jakoś tak ciężko, starzej...Zawsze zazdrościłam koleżankom świeżego połysku i gładkości na buzi. Ostatnio malowałam się u koleżanki.Miała tylko rozświetlający pokład Rimmela. Jejjjku buzi żem nie poznała:). Jakaś taka leciutka, świeższa, ten połysk na niej, który do tej pory tak skrupulatnie starałam się zakryć, był taki inny...no ładny:). Teraz się zastanawim, czy nie kupić sobie jakiegoś rozświetlającego podkładu:) ? Ktoś stosuje taki do cery mieszanej? MOŻECIE JAKIŚ POLECIĆ? bo ten Rimmela co prawda wygładał nieźle ale myślę, że mogę postarać się o kilma próbek.:) Z góry dzięki za odp.

:)

Gość Katarynna
Hej. Ja tez mam cere mieszaną- na policzkach bardzo suchą, ale za to nos i miejsce miedzy brwiami po kilku godzinach świecą mi sie jak...:o Pewnie, że możesz używać podkładu rozświetlającego, ja czasem też tak robię, wtedy te moje tłuste miejsca matuję pudrem matującym Rimmela. (stay matte- ten bez gąbeczki, w plastikowym opakowaniu) - on bardzo dobrze matuje, czasem nawet aż za dobrze:D

kompletny mat na twarzy w dobie rozswietlaczy jest troche passe i wyglada prowincjonalnie - troche jak pani ze sklepu kosmetycznego w malym miescie. Nie buj sie wygladac promiennie :) pozdrawiam :)

Gość a ja wole moja mame
ja mam fluid rimella- recover- rozswietlajacy wlasnie, szczerze polecma, jest super!

Gość Katarynna
jeśli chodzi o podkład rozświetlający- to możesz spróbować AA Oceanic- buzia tak sie mieni po nim- w Rossmannie widziałam, że można kupić malutką tubkę na próbę

Gość aa oceanic to total porażka
!

Gość poleccie jakis rozjaśniający
podkład

z aa kolor: kosc sloniowa, ja osobicscie uzywam raczej kryjacych z L'orelaa, ostatanio zakupilam zajebisty, konsustencje mial taki mus, jest extra i barzo bardzo wydajny, male takie pudeleczko, wtglada jak krem, a mialam go ponad polr roku, a dodoa ze maluje sie codziennie, raz albo dwa

Gość judyta678
Jeśli chodzi o podkład rozświetlający to moim faworytem jest ten z Annabelle Minerals. Ładnie kryje i nadaje lekkiego rozświetlenia.

Gość marlenkarolina
Myślę, że to świetny pomysł. Mam cerę mieszaną i od dawna używam podkładu rozświetlającego z Annabelle Minerals sprawdza się świetnie nawet w upalne dni.

Gość malagamalaga77
Przy mojej trądzikowej skórze bardzo dobrze sprawdzają się minerały. Od 2 lat używam podkładu rozświetlającego z eshopannebelle. Ma ładne krycie, które można spokojnie stopniować. Dodatkowo mają odcienie z żółtymi tonami. https://www.eshopannabelle.com/pl/9-podklady-rozswietlajace