Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Łusi

Ubieram dziecko w drogie ciuszki, bo...

Polecane posty

w zasadzie nie powinno sie żałować pieniędzy na buciki dziecięce...wiadomo że to stópka która sie rozwija i potrzebuje dobrze wyprofilowanych bucików z mięciutkiej skórki żeby potem dzieci nie miały do nas pretensji że maja plaskostopie czy inna wade stópki...

mysle,ze to typowy przyklad osoby ktora z dziad stala sie panem :) nikt kto zawsze mial pieniadze,nie zwraca uwagi na metki, nie chwali sie zakupami i nie zaklada takich topikow:) poza tym jakos swoje kompleksy trzeba leczyc,a mozna i tak :)

Gość Mamo Łusiii
O ile mozna wiedzieć ile masz lat??

ja uwazam ze problem to maja mamy ktore zazdroszcza, przeciez jesli ja stac to niech ubiera jak chce, kazda mama chce zeby jej dziecko ladnie wygladalo; poza tym co ma wychowanie do markowych ciuchow?

ale kto mowi o sweterku za 15 z bazaru? tu jest mowa o normalnych dzieciecych sklepach i w normalnych cenach a nie 10razy dzrozszych ktos dobrze zauwazyl. dla autorki liczy sie tylko metka

stonoga, wiesz co? nie chodzi o metki, tylko o jakość...jak czytam że łaszki z bazarku są dobrej jakości i równie ładne to normlnie nie wiem czy śmiać się czy płakać....

Gość kaolka 25
a tak wogóle to mam kolezanke która szyje ubranka do dobrej firmy nie będe zdradzała nazwy, tam sprzedają je za duze pieniądze a ona wstawia je również na bazarek za grosze(te same ciuchy) i po co przepłacać??

no i co ma ubieranie w markowe ubrania do kompleksow? kompleksy to maja chyba ci ktorych na to nie stac... jak ktos ma kase to po prostu kupuje i juz, czy cos od razu musi sie za tym kryc? nota bene ... Lucja to piekne imie :)

Gość ja się nie dziwię
mewunia a czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem,czy metki już ci mózg zakleiły?? kto napisał o ciuchach z bazarku??

Gość czemu nie widze innych postów
Tylko te ktore sa przede mna a pożniejszych nizej nie......

a ja mysle, ze i markow ciuchy i te z bazaru jedne sa s=dobre a drugie nadaja sie na szmaty. nikt mnie nie przekona,ze metkowe jest lepsze. No ale jesli ktos uwaza,ze drozsze jest lepsze bo drozsze to pokolony dla durnoty

ja się nie dziwię- może się zaczernisz, czy tylko umiesz obrzucać ludzi błotem jak nie masz racji...

ubieraj dziecko jak chcesz, w super drogie ciuchy, twoje pieniadze twoja sprawa, ale nie uswiadamiaj swojego dziecka jak podrosnie co nosi i za jakie pieniadze, ja mam dzieci w przedszkolnej grupie,ktore potrafia przyjsc do przedszkola i wymieniac kazdy element swojej garderoby jaka ma metke super firmy, wkurza mnie to, poniewaz to nie sa wartosci jakie dziecko powinno miec przekazywane przez swoich rodzicow, a pozostale dzieci i tak nazrazie nie kumaja o co chodzi, :):):) powodzenia

qurka wodna... kompleksy maja ci,ktorzy sie chwala metkami i takimi zakupami:) bo ci bez kompeleksow nie musza sie dowartosciowywac topikami na forum o swoich zakupach:) tego jestem pewna:) i pewnie,ze jak kogos stac to niech kupuje,zgadzam sie:) ale po co sie tym chwalic??

Gość kurnaaa
...no to po co są te markowe butiki?? Po co istnieją, dla kogo? No chyba po to, zeby w nich kupować,a nie na nie tylko patrzeć... No to jak ją stać, to kupuje- proste.

Gość ja się nie dziwię
jasne,że po to są,ale nikt kogo na to stać i kto naprawdę tam kupuje nie zakłada tematu na forum:-O

kazdy wybiera imie takie jakie mu sie podoba, a ze mozna skrzywdzic dziecko to juz inna sprawa;) nie mowimy o ciuchach z bazaru jest full sklepow z ciuszkami dla dzieci ktore sa modne, ladne i z dobrego materialu

dlaczego uwazasz że bogaci ludzie nie siedza na forum i nie chwala się swoimi pieniedzmi? Moze bardzo to lubią...

bogaci ludzie maja milsze zajecia na sobotnie popoludnie niz chwalenie sie zawartoscia szafy:) mewunia czy jak ci tam:) pogadasz sobie z autorka:) czy sama nia jestes?? mnie sie wydaje,ze durnych nie sieja:)

mewunia - ty masz jakis problem czy jak?:D kurde dla mnie to glupota pisanie za ile kupuje ciuchy moze niech jeszcze napisze gdzie mieszka, jaki ma samochod i gdzie na wakacje jezdzi... autorka jak nic chce sie dowartosciowac ale cos jej nie wyszlo:D

Gość ja się nie dziwię
mewunia-oprócz nas biednych i głupich jesteś jeszcze TY..więc,co z tego wynika,skoro tylko tacy siedza na forum?:P

Gość ok niech kupuje
ale po co do cholery sie z tym obnosic. Zreszta pracowalam kiedys w takim drogim sklepie i pekalismy ze smiechu jak ludzie dumni kupowali buciki dla dziecka za 500 zl itd bo dobrze wiedzielismy, jak beznadziejnej jakosci to jest, made in tajwan, tyle ze z metka. Moze w prawdziwych butikach versace, diora, gdzie sa unikalne wzory i kroje, szyte przez krawcow z domu mody są rzeczy naprawde doskonałej jakosci, ale na litosc boska nie w takich butikach jak lacoste. Tam są szmaty szyte w chinach, kupowane za 20 zł a sprzedwane za 300 zl. Moge szczerze powiedzieć ze duzo lepszej jakosci sa juz ciuchy szyte w polsce przez jakies male firmy. Tyle, ze metka nie jest rozslawiona