Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

zapytalam faceta

Polecane posty

najlepiej to sie za bardzo nie angażuj.. traktuj go jak przyjaciela.. i czekaj na rozój wypadków :) a dużą to odległość macei?

ja po prostu dostałem w dupe. I staram sie abys Ty tak nie dostała jak ja? Masz jakies gg? bo mi kafe siada

Gość ika..
agiee dobrze mowic jak ja juz sie nakręcilam ale sporobuje odkrecic :( odleglosc ok 80-100 km

daj sobie na luz...spokojnie patrz co sie bedzie działo od razu żymu nie zbudowali jeszcze nie raz bedziesz sie zastanawiała nad wypowiedzianymi przez niego słowami a jak uzbiera sie ich duzo to wtedy sie zastanów czy wszystko jest ok.

ika wiem że to trudne, ale da sie .. zrób to dla sameej siebie..

Gość ika..
mam gg ale nie bardzo chce podawac na forum ale moze ty moszesz?

Gość ika..
no ok dzieki wszystkim za cenne rady zostaje na tym, ze musze obserwowac i opanowac swoje emocje

Gość Agnie
ika - a nie możesz, zamiast przeprowadzać ankietę na kafe, zapytać po prostu jak człowieka: "słuchaj, jakoś mnie to zaniepokoiło, co powiedziałeś, że w życiu to Cię interesują kobiety - że może jesteś taki kobieciarz, itd., a ja nie chce faceta, który się ugania za babkami" - czy coś w tym guście - możliwie prosto i szczerze? mamy chyba wszystkie mózgi wyprane przez prasę kobiecą i poradniki i przez to, zamiast zapytać jasno i prosto, o co chodzi, to się człowiek głupio zastanawia, przekonany, że pewnych kwestii nie należy poruszać, żeby faceta nie wypłoszyć, nie pokazać mu zbytniego zaangażowania, itp... bez sensu