Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klotylda z przedmiescia

Facet w wieku powyzej 26 lat mieszkajacy z rodzicami to nieudacznik

Polecane posty

Gość klotylda z przedmiescia

kazdy normalny facet w tym wieku juz mieszka sam. nie mowie ze ma miec swoje mieszkanie ale nie mieszka i nie zyje na garnuszku rodziców. każdy z moich facetów mieszkał sam a 2 z 3 miało swoje mieszkania - to świadczy o zaradności a nie o narzekaniu

Gość kwa-kwa
amen

Gość a taki co mieszka bo musi
bo matcia powaznie chora

Gość ccc..
a jesli mieszkanie stoi prawie puste a facet nie ma dziewczyny to co tez ma sie wyprowadzac i bez sensu placic za mieszkanie?

Gość devoni
a kogo obchodzi zdanie jakiejs glupiej baby jak ty?

Gość facet z matką
facet z matką w mieszkaniu , to już jest 1+! i odstrasza dziewczyny. Matka służy za psa pilnowacza. To moje zdanie. Ja nie chciałabym faceta z matką w chałupie. Taki związek nie ma sensu, wie o tym każda dziezczyna, która chce się kochać w jego mieszkaniu.

Gość a jeśli
bezsensu bo nie pisze jak kobieta.

Gość dejot
tylko idiota mieszka sam jak nie ma dziewczyny....

Powiem tak - omijałabym z daleka. Ja jestem kobieta a stawałabym na głowie żeby nie mieszkać z rodzicami w tym wieku, a jak facet z mamusią to już kompletna porażka. Dla mnie płacenie za "puste" mieszkanie jak ktoś tu pisał o mieszkaniu solo, to normalna sprawa dla dorosłego odpowiedzialnego człowieka, a nienormalny to jest raczej problem z odcięciem pępowiny u dorosłego chłopa.

Gość moj mieszka z matka
zupelnie mi to nie przeszkadza :classic_cool: Po cholere ma wydawac pieniadze na wynajmowanie mieszkania? :D

Gość moj mieszka z matka
jak kogos stac moze sobie kupic i mieszkac sam... Ale wynajmowanie jest bez sensu ;)

Gość salvation
Tak, bedzie specjalnie wynajmowal mieszkanie, tracac pewnie polowe pensji, zeby jakas idiotka nie uwazala go za nieudacznika. Zalosne macie myslenie, co niektore.

Gość dejot
Te które piszą o nieudacznikach same zazwyczaj nie mają mieszkania swojego, a marzy im się wprowadzić do kogoś...ale powolutku...płacić za to mieszkanie też nie mają zamiaru bo wkońcu " to facet jest głowa rodziny i musi ją utrzymać ".....

No to życzę powodzenia jak już będziecie małżeństwem i okaże się że mamusia prała, gotowała, sprzątała i znosiła humorki, więc i Ty powinnaś bo synuś ma dwie lewe kończyny... To nie jest kwestia kasy - to jest kwestia zaradności i samodzielności. Poza tym w układzie gdzie facet mieszka z matką, tak naprawdę nie ma miejsca na żadną prywatność, to jest chore.

Gość ja mam prawie 30
i mieszkam z rodzicami. Nie mam stałej pracy, to jak się mam utrzymać? :-O

Gość dejot
ale jak jest w poważnym związku to może się wtedy przecież wyprowadzić nie ?

dejot- daj spokój.. sarkatystyczna cyniczka w każdym temacie stara sie udowodnić jaka to ona jest zaradna i zajebista.. :] szkoda że zazwyczaj takie rzeczy wypisują osoby, którym w życiu nie wyszło i probują się w ten sposób dowartościować

Gość dejot
Powiedz mi ile % twojej pensji zjadało wynajmowanie mieszkania ? Mówię o wynajmie plus opłaty...

Gość ja rozumiem wynajmowac
mieszkanie jak sie ludzie decyduja na wspolne mieszkanie... ALe poki mieszkaja osobno nie widze sensu w samotnym wynajmowaniu :P

Gość salvation
"mamusia prała, gotowała, sprzątała" rownie dobrze facet moze mieszkanie wynajmowac, ale przychodzic do mamusi na obiadki i przynosic gadki do prania.

Gość zarabiam 900zl
tu gdzie mieszkam to tyle kosztuje wyjecie najtanszej kawalerki :D

Gość dejot
W Poznaniu żeby wynajem plus opłaty wynosiły 50% musiałabyś zarabiać 3 tyś na rękę...powiedz mi ile osób zaraz po studiach dostaje taką pensję ? Jak ludzie w wieku 30 lat tyle zarabiają to uznaje się , że im się powodzi...więc sama sobie odpowiedz

Gość salvation
I po co bylo tracic polowe swojej pensji na wynajem? :o

Moja pensja na poczatku szla tylko na mieszkanie i zarcie, nie mialam prawie nic na takie przyjemnosci jak kino czy teatr ale za to bylam niezalezna... wszystko zalezy od tego jaki sie ma charakter, dla mnie wazne bylo samodzielne zycie, dla mojego partnera na szczescie tez. Nie mowie od razu ze ktos ma sie na sile uniezalezniac ale tak po prawdzie to wiekszosc mieszka z rodzicami z wygody a nie z powodu braku kasy...