Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonik z biurka

pryszcze-mam już dość!

Polecane posty

Gość slonik z biurka

Mam 19 lat i od jakichś 6 lat męczę się z trądzikiem..próbowałam już wiele sposobów, chodziłam pare lat do dermatologa i średnio pomagało, kupowałam rózne maści,toniki,kremy, zele i nic..piłam herbatke z bratka i nic...mam już dość . Ps: Wiem, że takich tematów jak ten jestjuż wiele, ale maja po tyle stron ze wieki by zajęło jakbym miala czytac wszytko od początku do końca Może mi ktoś pomoże bo brak mi sił! ;(

Gość pchlasachrajka
jesli zmiany sa naprawde silne to zastosuj roczna terapie lekiem IZOTEK, poczytaj o nim w internecie, ma wiele skutkow ubocznych, ale to JEDYNY skuteczny lek na polskim rynku w walce z tradzikiem. Plusy tego sa takie, ze po tej kuracji tradzik nie wraca. Tabletki sa drogie, ale warto w nie zainwestowac. A do smarowania polecam zwykly plyn do kupienia w aptece AFRONIS, kosztuje okolo 5 zl i jest rewelacyjny. Do tego tormentiol.

Gość slonik z biurka
silne raczej nie sa, nie mam jakchs wielkich czerwonych pryszczy, raczej takie male w kolorze skóry, ale wyskoczy czasem jakis taki wiekszy z ropą, albo taki twardy i czerwony. Mimo że te pryszcze nie są duże twarz wygląda nieciekawie.. nie da sie ich zamaskowaćpudrem i fluidem bo i tak widac takie wypuklosci.. Utrudnia mi to życie bo nigdynie moge wyglądać ladnie..szczególnie przeszkadza mi to jak kto mi chce mi zrobić zdjęcie fleshem..wtedy to dopiero widac na tej fotce...ehh ;(

Hejka ja mam 24 lata iz tlusta skora i tradzikiem meczylam sie do czasu kiedy nie zakupilam liscia oliwnego. Mialam bolace podskorne syfki ktorych nie dalo rady wycisnac gdzy nie dalo rady i przebijalam je. Treaz zaluje bo zostaly blizny. Sprobuj liscia. ja z reka na sercu moge Ci powiedziec ze mi naprawde pomogl:)

Gość pchlasachrajka
tez slyszalam o tym lisciu, wyprobuj. A jesli chodzi o silniejsze leczenie od wewnatrz to ze slabszych tabletek sa Tetracykliny lub Diana-35.

Gość slonik z biurka
Myśłam wlasnie o Dianie ale boje sie ze po odstawieniu wszytko wróci ze zdwojona siła..no i boje sie ze przytyje

Gość pchlasachrajka
po Dianie nie przytyjesz, problem moze wrocic ze zdwojona sila, ale nie musi. Bierz je pod kontrola lekarza i bedzie ok.

a ja musze sobie pochwalic jednak ten brevoxyl...bo dziala...bylam sceptycznie nastawiona ale sie mylilam:)

Brevoxyl dziala do czasu, mi pomagal przez 3 tygodnie a potem lipa. To jest wlasnie minus w brevoxylu bo skora sie przyzwyczaja do niego i dupa zbita

izotek jest najlepszy. idz do dermy, wyjasnij jej i poproś o izotek. na tak uporczywy trądzik nie pomoże nic innego!! powodzenia

to prawda co do brevoxylu...i juz druga tubka nie pomogla wcale, jedynie klade na pojedyncze pryszcze jak juz wyleza jak dla mnie to skuteczne sa jedynie tabletki anty...uzywam tez Afronisa i olejku z drzewka herbacianego

Gość pryszcze sa beda i byly
o