Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SM

BO TYLKO RAZ KOCHA SIĘ TAK??

Polecane posty

Czy to prawda że tylko raz można sie tak zakochać na zabój?? Bo ja sie zakochałam i obawiam sie że nikogo tak nie pokocham nikogo! staram sie ale to nie wychodzi niepotrafie zapomnieć o tym jednym jedynym, w każdym następnym kogo nie zapoznam szukam podobieństw między nimi. A jak jest z wami ? Czy wam sie udało ułożyć życie od nowa wiedząc że on Ciebie kocha tylko nie możecie i nie bedziecie juz nigdy razem??? ;/

Kochałam na zabój i mimo iż nie mogliśmy być dłużej razem, to miałam obsesję na jego punkcie jeszcze przez kilka lat potem. W tym czasie wpakowałam się w jeden związek "poważny" - zupełnie bez sensu, bo po nocach i tak myślałam o tamtym. Byłam przekonana że tak nikogo więcej już nie pokocham, a potem poznałam swojego aktualnego męża i.. natychmiast zmieniłam zdanie :)

Gość nie wiem mam nadzieję że nie
Mój ex(12 lat po rozwodzie) dzwoni dzisiaj i pyta- nie wiesz kiedy kaśka ma imieniny?? A ja wiem że chciałby powiedzieć chciałem tylko usłyszeć Twój głos :( ale nie może bo ma już nową rodzinę :o i wie że nie może do mnie wrócić(starał się kilka lat po rozwodzie). Ja natomiast byłam z kimś 5 lat-tęsknię ale wiem ze mogę jeszcze spotkać kogoś bez kogo nie będę umiała oddychać :))