Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schorowana

jestem chora, a on sobie pojechał

Polecane posty

Gość schorowana

Nie bluzgajcie mnie... Najpierw był chory on. Skakałam nad nim, zawalałam zajęcia, wytrzymywałam humory. Zaraziłam się, a on chciał jechać do domu. Poprosiłam go, aby zawiózł mnie do lekarza(mam spory kawałek), nie zgodził się i na mnie nakrzyczał, że myślę tylko o sobie. Zadzwonił, przeprosił, pojechaliśmy do lekarza, a on 200 km do domu (pracuje w innym miejscu niż się urodził). Dostałam gorączki. I byłam sama. Nie miał tam nic do załatwienia. A mi przykro, że zostawił mnie samą... "Co u Ciebie?"-w smsie, "Dostałam wysokiej gorączki, zemdlałam", "wyzdrowiejesz. Pa"

Gość schorowana
up

Gość schorowana
up

Gość a jeśli
wyzdrowiałaś?

Gość wywal go w pizdu...........
co to kurwa znaczy - wyzdrowiejesz, pa - jako odpowiedź na Twojego smsa, że ZEMDLAŁAŚ !!!!!!!! ja pierdolę, faceci to jednak ścierwo bez uczuć :O

Gość mój nie odwiedził mnie w
szpitalu:( wiem, że jest Ci smutno i możesz być rozczarowana:'( jestem z Tobą...

Gość schorowana
mi się chce płakać... Po co skakałam? Był chory, sam nie mógł wstać... chciałabym mieć siłę, aby odejść... Ciągle to samo.

Gość a jeśli
bluzgacie na nią a ona błagała.

ja sie zastanawiam skad wy takich facetow bierzecie ,zkim wy sie wiążecie dziwne to jest dla mnie ja bym tak nie mogła...:(

Gość i nad czym
Ty sie jeszcze zastanawiasz? kopa w dupe i tyle

Gość schorowana
nie wiem skąd to się bierze. Jeżeli masz innego to go trzym mocno... Zazdroszczę... Cały czas wierzę, że sie zmieni. Kiedyś był inny. Jesteśmy razem prawie 5 lat. Wszystko ma się kręcić wokół niego.

czesto jest tak ze facet po jakims czasie przestaje sie starac chyba musisz z nim porozmawiac bo chyba nie tak powinien wygladać związek

Gość a jeśli
Ty: wszystko ma się kręcić wokół niego. Ona: musisz z nim porozmawiać. nie rozumiecie siebie.

Gość sefsdfsdf
wez dziewczyno on do Ciebie nie ma zadnego szacunku, daruj go sobie., wiem ze ciezko ale ja to przezyawlam naprawde dasz rade znajdz jakiegos chlopaka ktory bedzie warty Ciebie (o ile taki istnieje) a nie jakiegoś dup.ka ja juz wole byc sama niz byc z jakims debilem ktory nie wie czego chce

Gość schorowana
rozmawiałam. Nie mam już siły... On potrafi być taki miły, jak kiedyś. Nikt mi nie będzie tłumaczył, że faceci tak mają. Oni i my to ten sam gatunek. Jeżeli my możemy się starać to dlaczego nie oni. Tylko czemu nie mogę na kogoś takiego trafić?? Rozchodziliśmy się parę razy. Zawsze w końcu dzwoni i obiecuje poprawę. A ja wierzę...

Gość sefsdfsdf
wierzysz bo do niego cos czujesz, ale czy on rzeczywiscie sie poprawi?? watpie.........

Gość schorowana
dziękuję Wam wszystkim. Gdyby mi to ktos opowiadał to bym się dziwiła, że można wytrzymać z takim gościem...;-)

Gość on1234567
jak dojdziesz do siebie to mu napisz wyzdrowialam....z milosci do ciebie

Gość schorowana
a póxniej ciągle dzwoni, chodzi za mną, włamuje mi się na konta, sprawdza wszędzie, gdzie się da...

tak sobie myślę .... i myślę ..... i nie mam pojęcia dlaczego kobiety wiążą się z takimi facetami, i co ciekawsze gdzie takie egzemplarz znajdują :) Ale tak to już jest - facet jest miły i dobry ... to dostanie po dupie. facet jest cham - dziewczyna / kobieta narzeka (i ma rację) ale go nie zostawi .... Dziwne .... 💤

Gość schorowana
to pokaż gdzie są ci fajni faceci? Dziwne, że kobiety mówią prawie to samo: jeżeli dziewczyna jest ok to dostaje po dupie, jeżeli jest hmm.. powiedzmy otwarta, to faceci stają na głowie, żeby ją zatrzymać.

Jeszcze nie słyszałem żeby kobieta tak mówiła ... zaś co do takich facetów - wystarczy poszukać :) A dokładniej gdzie - niestety Ci nie powiem, sam jestem facetem, więc się za nimi nie rozglądam :D

Gość schorowana
powinni mieć jakieś serduszka nad głową;-)

cześć mi mała :) 🌻 dziękuję za tak miłe słowa :) chociaż zapewniam że ideałem nie jestem :(

Zgadzam się :) rozmowa jest najważniejsza. Tyle że do niej potrzeba dwojga ludzi którzy chcą rozmawiać, i co najważniejsze umieją słuchać. I dążą do porozumienia :) Niestety nie zawsze tak jest ... a wtedy rozmowa niewiele zmienia

Gość schorowana
czasami myślę, że on mnie nie słucha. Mówię prostymi wyrazami, bez jakiś uczuciowych mazgajów i ozdobników, a tu jakby w pustkę. Tylko, że sprawa wygląda całkiem inaczej, gdy on jest w tej samej sytuacji, co ja przed chwilą. Nie rozumiem... Ten brak empaii tak jakoś ma się tylko do mnie. Jak mu czasami latwo postawić się na miejscu innych, ale gdy sytuacja dotyczy mnnie to zero zrozumienia (mam nadzieję, że piszę w miare sensownie. Chora jestem, mam gorączkę i może mi nie iść zbyt dobrze składnia:-))

mi mała - niestety nie znam tego wiersza, ale chyba mi się spodoba ;) Co do ideałów - to wiem że nie ma uniwersalnego ;) dla każdego "ideał" jest inny, liczą się inne cechy. Niestety w życiu "dobrzy" faceci nie mają lekko ... ale mówi się trudno :)

Gość schorowana
morodino-masz może brata? Kuzyna? Ja nie wierzę, że gdzieś tam po kątach się chowają tacy mężczyźni jak Ty. Chyba, że jesteś kobietą i tylko próbujesz nam wlać trochę nadzieji w serduszka;-)