Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schorowana

jestem chora, a on sobie pojechał

Polecane posty

Cześć 🖐️ z chęcią bym Ci pomógł, ale niestety nie mam odpowiednich warunków mieszkaniowych :( - tj jakiegoś wolnego mieszkania. a wspólne mieszkanko nie wchodzi w grę - singlem nie jestem ;)

Gość schorowana
właśnie do mnie dotarło

Gość schorowana
znajdę coś... a Ty co byś zrobiłna jego miejscu?

Gość Mixik
nie czytalam wpisów..przeczytałam tylko temat dyskusji. I dobrze ze dotarło, pora siebei szanowac dziewczyno..siebie sama i swoje uczucia.

Nigdy tego nie zrozumiem .... fajne dziewczyny wybierają na złych facetów a fajni faceci na złe kobiety ... Bo niby przeciwieństwa się przyciągają :D Można by się lepiej dobrać w pary ;) byłoby prościej

schorowana - mam nadzieję że w końcu znajdziesz fajnego faceta, który Cię pokocha :) Pozytywne nastawienie do życia do połowa sukcesu :) ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥

Gość schorowana
było by. Tylko popatrz na siebie-fajni są zajęci...

Gość Mixik
schorowana - nie wszyscy fajni sa zajeci. Sa jeszcze fajni, ktorzy nie sa zajeci ale wiecznie siedza w domu:O i jak tu do nich dotrzec..?:D

Gość schorowana
no właśnie... wszystko jest do d..y

Gość Mixik
etam odrazu do dupy... schorowana, zycie bez facetow tez jest fajne..nic na siłe. Milosc sama cie znajdzie !!!!!

Gość schorowana
dzięki:-D lepiej mi.

Gość Mixik
hahahaha :D

"zycie bez facetow tez jest fajne." ==> hehe chyba powinienem zaprotestować ;) ale owszem jest fajne ... z tym że jak się ma właściwego partnera / partnerkę to jest jeszcze fajniej :) Na pewno nie należy się dołować faktem czy jest się singlem czy nie, na każdego przyjdzie czas ;) Na pewno lepiej być już samemu, niż z drugą osobą która nam nie odpowiada tylko po to żeby nie być sama.

Gość Mixik
morodino - masz 100% rację. Ale na jakiś czas fajnie jest byc samemu, po takim zwiazku, fajnie jest moc odpoczać, nabrac pewnosci siebie, odzyskac rownowage psychiczną po burzliwym zwiazku :D Nie ma co sie pchac z jednego w drgi zwiazek :D:D:D

Zgadzam się :) nie ma co się spieszyć z kolejnym związkiem. A już na pewno nie szukać go na siłę (faceta) Sam się znajdzie, trzeba mieć tylko oczka otwarte :)