Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja z nim

kochanek, ktory mnie olewa

Polecane posty

Gość ja z nim

Mam takiego niestety i nie moge sie od niego uwolnic.

Gość o pewnie mamy
tego samego:P

Gość ja z nim
jest wolny, a mimo to ciagle nie ma czasu, nie odpisuje mi na sms-y, to znaczy odpisuje i pisze jak ma na to przemozna ochote. Zreszta kochamy sie zazwyczaj wtedy kiedy on chce. Jak o tym rozmawiamy jest normalny przez jakis tydzien, a potem znowu jest tak samo.

Gość ja z nim
i nie moge i nie chce. Chcialabym z nim zwiazku, no ale moge miec z nim tylko seks. Jednak chcialabym zeby mnie traktowal z jakims zainteresowaniem i szacunkiem.

cóż to za kochanek który olewa ? jak nie możesz się od niego uwolnić ? chyba coś tu nie rozumiem? dziwne to trochę

Gość nie szanujesz siebie
to dlaczego on ma to robić?

Gość ja z nim
no widzisz, trafilam na takiego, ktoremu tylko zalezy na seksie tylko i wylaczie. Zakochalam sie w draniu, no i lubie z nim seks niz w ogole

Gość ja z nim
tak zgadza sie, nie okazuje sobie szacunku w ten sposob, bo czuje, ze gdybym mu odmawiala, traktowala go jak innych facetow, ktorzy np. staraja sie o mnie pare lat i nic z tego nie winika, to ze ten o ktorym tu pisze machnalby na mnie reka, a ja nie chce zeby stal sie tylko moim wspomnieniem

Gość ja z nim
Jak zachowuja sie Wasi kochankowie z którymi macie seks bez tak zwanych zobowiazań? Moze porownujac bedzie wiedziala jak sie zachowac i co ewentualnie zrobic

Gość nie szanujesz siebie
nie miewamy seksu bez zobowiązań. ;)

Gość żartujesz prawda
on ma oczywiscie żone i dzieci...?

Gość ja z nim
nie ma, jest kawalerem

Gość ja z nim
czyli wszyscy maja super, tylko ja jak zwykle mam pod gore.

Gość ja z nim
tak probuje juz kilka razy, ale jak zadzwoni miekne. Ja w zasadzie "mam" tylko jego. Zero przyjaciol i znajomych. Tylko netowych kilku.

Gość a....................
ty jesteś mężatka?

Gość ja z nim
nie jestem

dziewczyno na prawde zostaw go ty zakochana i cierpisz on ma cie na każde zawołanie jeżeli to miał być tylko sex bez zobowiązań to nie masz się co łudzić że z jego strony będzie inaczej jesteś wolna znajdziesz tego co cie pokocha a nie wykorzysta ciągnąc to będziesz bardziej siebie unieszczęśliwiać i zamartwiać się

Gość ja z nim
z jednej strony tak, a z drugiej jesli go zostawie, nie bede miala nawet seksu i nie chodzi tutaj teraz o przyjemnosc z tego wynikajaca tylko o fakt czucia sie kobieta, chociaz to.

Gość serduszko123
kochanie ja mam identycznie,,,, chcaiłabym coś nim na serio ale moge miec tylko seks, i to kiedy on ma na to ochote..... !!!! najgorsze jest ot, że ja go kocham i nie mogłam mu odmówić... ale teraz sie przemogłam i powiedziałam mu że ten układ mi nie odpowiada.... nie odzywamy sie i ja wariuję........ ale muszę wytrzymać...... albo mnie bedzie szanował albo huj mu w krzyż bo w dupę to przyjemnosc.....

jeśli można zapytać ile masz lat ?

Gość ja z nim
ja chyba tez tak musze zrobic. Tylko, ze jesli powiem, ze mi taki uklad nie odpowiada, to on przez chwile dopasuje sie do innego, a potem znow bedzie tak samo, albo mnie przekona, albo odejdzie, nie zdziwilabym sie gdyby bez pozegnania. A wszystko chyba przez to, ze tli sie we mnie iskierka nadzieji na to, ze przez te spotkania mnie polubi i przekona sie do mnie. Mam 39 lat.

w tobie tli się iskierka że polubi że przekona się marne szanse raczej w nim się nie tli zastanów się czy warto być z nim jak chcesz być to zgaś swoją iskierkę bo inaczej się będziesz unieszczęsliwiać to ty mój rocznik ja z moim K spotykamy sie od czasu do czasu i jest bardzo miło nie wyobrażam sobie abym mogła być z nim na innych zasadach .

Gość ja z nim
To milo mi, ze trafilam na rowieśniczke. No wlasnie mowisz, ze sie spotykacie od czasu do czasu i jest cudownie, ja moglabym powiedziec to samo, tylko, ze w miedzy czasie tych spotkan u mnie jest nijak i przykro

Gość ja z nim
och Karol ;)

Ja wtedy myślę o tym jak było cudownie i jak będzie gdy się spotkamy. Robie to co lubię .Nie unieszczęśliwiam się i nie użalam nad sobą i jestem zadowolona z tego co mam .