Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananeczki

Moja siostra mnie dobija

Polecane posty

Gość bananeczki

Wiem, że nie jestem, ładna, ale próbuje się z tym pogodzić i tłumaczyć sobie, że najważniejszy jest charakter. Moja siostra mi jenak tego nie ułatwia. Ciągle mnie upewnia w mojej brzydocie. Dzisiaj pokazała mi np. zdjęcia jakiejś swojej znajomej (mi się osobiście nie podobała) i spytała się mnie (ona była gruba) czy wolałabym wyglądać tak jak ona, ale być gruba czy tak jak teraz i byc chuda. Co o tym sądzicie? Czy uważacie takie zachowanie za normalne?

ja jestem ładna, wiele osób mi to mówi :) podobam sie sobie, ale moja siora i tak wmawia mi ze jestem brzydal :) wiec moze z toba nie jest tak zle?? ZAAKCEPTUJ SIEBIE I SIOSTRZE TAK SAMO GADAJ ZE JEST BRZYDKA ITP :) ( A NO PUSTA TEZ :p :)

oczywiście ,że nie. Ja zawsze na tego typu zagrania reagowałam agresywnie:D Biłam starszą siostrę:D Ale nigdy nie usłyszałam od niej że jestem szpetna, bo to zresztą mija się z prawdą.:classic_cool: Daj jej nauczkę:p

Gość mi brat mowi
ze przydalby mi sie "remont generalny" :P Nie dobija mnie to :D

Gość mi brat mowi
eee tam zaraz dosrac... MOj brat prawde mowi :D Zreszta wyglada jak mlody bog. No i ma porownanie :P

Gość tylko że ona JEST ładna
:/ i w tej "parce" ja jestem gównarą (ja mam 15 lat, ona 22 )