Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moralizatorka

brak

Polecane posty

jezeli czulas ze to juz dobry czas na zblizenie to jest ok, nie mozna powiedziec czy to za szybko,

Gość po roku jest ok

Gość jesli nie masz 22 cm nawet
nie zagaduj mądre pytanie glupia odpowiedź:D:D:D

Gość po roku jest ok
jak masz 22 lata to pol roku, ew. 3-4 miesiace najwczesniej

Gość po roku jest ok
jestem facetem i tez mam 22. uwazam, ze to mlody wiek i dziewczyny w tym wieku nie powinny miec wielu partnerow a seks uprawiac tylko z milosci, w pewnym zwiazku, z facetem, o ktorym mysla jako przyszlym mezu. zadnych przygod i seksu bez zobowiazan

Gość po roku jest ok
2 tygodnie to i tak krotko, mysle, ze po wszystkim rzucilbym taka dziewczyne i zamarzyl o porzadniejszej

Gość ukze
wiesz to zalezy . JEzeli znacie sie kilka lat , a oficjalnie nie jestescie para to mozesz isc nawet po pierwszym dniu gdy ci zaproponuje chodzenie . cO innego jesli jestescie zupelnie obcymi dla siebie ludzmi. Wtedy kilka miesiecy nalezy czekac

Gość nie macie odwagi
kiedy ale jakie kryterium mamy wziac pod uwage? jesli chodzi o utrzymanie zwiazku - to 2 tyg sa ryzykowne poniewaz wiez emocjonalna i intelektualna miedzy ludzmi rozwija sie dluzej. chyba ze partnerzy sa malo inteligentni wtedy nie ma rzeczywiscie juz czego zlglebiac. jesli chodzi o zdrowie - ryzykowne jesli chodiz o przyjemnosc - to rzeczywiscie nalezy wspolzyc wtedy kiedy ma sie ochote jesli chodzi o to tobie jaki jest wizerunek spoleczny osoby ktora po 2 tyg podejmuje wpsolyzcie - to zalezy to od tego do jakiej grupy spolecznej naleza oceniajacy, co sami maja na sumieniu... zatem jesli zadajesz pytanie to wskaz kryterium oceny bo inaczej to bez sensu

Gość dobre pytanie bo
ja jestem z chłopakiem 7miesiecy mamy po22lata wiemk ze chce ale jednak się boje...chyba tego ze mnie zostawi

Po 2 tygodniach to chyba tylko łatwe chodzą..:/ Nie wróżę Ci nic dobrego, napewno juz opowiada o Tobie swoim kolegom dziwne rzeczy :/

Gość jesli mnie kreci
to nawet 2 spotkanie ..2 dla "zasady":P no wiecie - zeby nie na 1 :D

Gość na to nie znajdziesz recepty
z jednym po 4 latach i czułam sie jak szmata, a po 10 dniach z facetem, ktory został moim mężem.To musi byc TEN.

hmmm pytanie stare jak rzeka;p idziesz wtedy kiedy czujesz, że to jest to i zalezy czy chodzi wam o sex bezzobowiązań czy kroi się coś poważniejszego;)