Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana34539287452394

Mój chłopak zgwałcił moją koleżankę!!!

Polecane posty

Była impreza.. jak wiadomo alkohol i te inne sprawy.. jeszcze wtedy nie byłam z Pawłem...troche za duzo wypił i wziął moją koleżankę na silę:( Wiem.. bo moja siostra i ta dziewczyna przyjaźnią się;( Nie wiem co robić.. boję się, że mnie też tak może potraktować;( A pozatym nie wiem co mam o tym myśleć;( Czy to prawda czy nie;( Kocham go:( nie rozmawiałam z nim bo boję się:( Pomóżcie mi:(

To miał być żart?:(

Gość idiotka z Ciebie
a Ty "nie wiesz co masz o tym myślec" kochasz go a boisz się że Tobie zrobi to samo....tia to myśl dalej i "kochaj go" nadal jedyne co można o takim kolesiu pomyślec to to że jest dupkiem, który jak wypije to nie ma hamulców

Gość dżazga
powiedz, załamana - czego oczekujesz? że Ci napiszemy - super! czy też - rzuć go? to twoje życie i twój facet! ....ku przestrodze - takie RZECZY nie dzieją się ot, tak sobie..........:-(

Gość dżazga
a jemu możesz powiedzieć tylko tyle - "NIE" ZAWSZE ZNACZY NIIEEE !!!!

Łatwo mówić.. nie byliście w takiej sytułacji to nie wiecie;/

Nie no spox nie mam pytań.. mały gwałcik nikomu nie zaszkodził.....:]

Gość idiotka z Ciebie
no sorry, gdybym dowiedziała się że "mój niedoszły facet" ma taką przeszłośc, to od razu bym przestała myślec o nim w kategoriach "mój chłopak" trzeba się szanowac i tyle, jak chesz możesz o ym z kolesiem porozmawiac, bo to może byc jakaś głupia plotka, którą puściła laską z którą nie chciał sie umawiac....ale niestety w każdej plotce jest ziarenko prawdy.... może jej nie zgwałcił, może sama go prowokowała....ale inna sprawa to to że jaki to kolo co na imprezie ciągnie do łóżka pijaną laskę najwyżeszgo lotu to on nie jest

No nie w ogóle nie zaszkodził :( Koleś, przecież on ją zgwałcił!!!!!! BEz jej zgody ją wziął na siłe!!!!!!!!

Gość idiotka z Ciebie
no to nad czym debatujesz ? chyba że lubisz ostrą jazdę i seks na siłę

Ale ja się o tym dowiedziałam o tym jak już byliśmy ze sobą..

zakładając że to nie prowokacja... gdzie Ty kretynko masz mózg żeby się zastanawiać co o tym myśleć i żeby twierdzić że go kochasz? co za ciemnogród..

Ohh lubie seks na siłe, jak najbardziehj ;( Wy sie tu wszyscy zachowujecie jak dzieci;/ ja tu powazny mam problem...:/

Rzucić go? Tak o?

MAm 24 lata, i ja nie mysle o takich przelotnych zwiazkach

ja bym polecała żebyś wzięła rozgrzaną patelnie i pierdolnęła sie nią z całej siły w głowę bo chyba Ci już nic nie pomoże :o

i to była ta kawa na ławe?

wlasnie zamierzalismy

tak to była kawa na ławę :o bo zakładając że to nie jest prowokacja to nie wiem jakim bezmózgiem trzeba być żeby się zastanawiać co zrobić w sytuacji gwałtu jakiego dopuścił się mój chłopak na kimkolwiek..tym bardziej na koleżance... :o no chyba że chcesz do końca życia się zastanawiać czy nie bzyknie swojej szefowej, laski z osiedlowego sklepu albo może nastoletnią córkę.. :o

Ale już jestesmy razem długo i ja go naprawde kocham, a ten gwałt to dla mnie szok

no taa.. z pewnością moja mama jakby po 25 latach małżeństwa dowiedziała sie że tata zgwałcił jakaś babkę nie rozwiodłaby się bo "jest z nim długo" to wszystko wyjaśnia

a moja 2 połowa ma moje włosy pod pachami

Gość idiotki nie ida do nieba
To było w sobote na moich urodzinach zaprosiłam moją całą klase i mojego 16-letniego chłopaka. na tych urodzinach było 10 dziewczyn i 15-stu chłopaków, kiedy moja koleżanka poszła do mojego pokoju po kartki to mój chłopak weszedł za nią i sie to działo na moim łużku kiedy ich zobaczyłam koleżanka mówiła ze ja gwałcił nie wiezyłam kiedy juz zeszli to na moim łuzku byłasperma. A on zucił sie na mnie po 9 miesiacach ja i moja kumpela zaszłyśmy w ciąże.

Gość i Ty o nim mowisz
"moj chlopak"? :D prowokacja :P

jesli dokonano gwałtu to powinno sie to zgłosic na policje a gosc trafi do więzienia jesli laska zmysla to twoj facet moze ją oskarzyc o pomowienie jesli cos bylo a niewiadomo co i kto kogo zmuszal to trzeba to wyjasnic jak najszybciej a tobie radze sie wstrzymac z totalnym zauroczeniem i oddaniem sie takiemu facetowi do wyjasnienia sprawy

Gość ferdek
daj mu dupy i bedzie z glowy bez gwaltu