Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whetui

Moj facet mi nie wierzy ze nigdy nie spalam z mezczyzna!!!

Polecane posty

Gość whetui

ostatnio sie piescilsmy..chcial sie kochac...a ja ze to jeszcze nie moment odpowiedni, ze chce poczekac ..no i ze nigdy tego wczesniej nie robilam i mam troche jakis tam zahamowan on przez chwile nic nie powiedzial po czym " dziewczyno ty masz 23lata "!!! nawet nie wiem coto bylo ...szok ze on to tak odebral jakbym grala w jakiej gierki ..nie wiemco o tym myslec

Gość jakiś taki gupi ten twój facet
bo to ci chłop do pospać?

Gość Justynaa23lata
a jak długo ze soba jestescie?Ile ona ma lat?

Gość whetui
nie, jakies 1,5 miesiaca :((( on jest duzo starszy odemnie , i do tego napewopodchodzi na zasadzie naturalnej potrzeby czy poprostu chce- ma ... ale sory cos mi tu smierdzi

Gość whetui
plisss pomozcie:(

Gość Justynaa23lata
pop 1,5 miesiaca to za szybko sie zaczyna dopierac jesli jest doswiadczony a zakładamz e jest to powinien poczekac az ty sama nabierzesz ochoty ale to tez zalezy jak czesto sie widujecie

Gość Justynaa23lata
jak spedzacie ze soba czas musi cie rozbudzic otoczyc troska zainteresowaniem wtedy mozesz poczuc chec bliskosci z mezczyzna jesli toz a szybko powiedz mu o tym jesli cie szanuje to zrozumie

a co tu jest do pomagania?? facet zachował się delikatnie mówiąc "niestosownie" radze Ci - porozmawiaj z nim i zastanów się o co mu tak naprawdę chodzi w Waszym związku bo jeśli tylko o sex to chyba nie jest to, czego Ty chcesz na samym początku znajomości i co robisz z bylekim (sądząc po tym, że do tej pory tego nie robiłaś) Moim zdaniem nawet jeśli facet jest zaskoczony taką wiadomością to powinien spróbować to jakoś ukryć anie teksty w tym stylu, bo to jakby powiedział, że jesteś dziwna/nienormalna, bo w Twoim wieku to już dawno powinnaś być rozdziewiczona...

Gość ergot
Jak facet nie wierzy, ze nigdy nie spalas z mezczyzna to niestety nie masz innego wyjscia jak przedstawienie stosownego zaswiadczenia z magistratu. Koniecznie z pieczatka.

Gość whetui
ja wychodze z zalozenia ze ta roznica wiekowa zrobila swoje -on juz nie podchodzi do sexu jak do swietosci tylko ..potrzeby ..radosci z niego chodzio to ze nasz zwizek jest dosc inny - ja w innej czesci polski on jezdzi ssluzbowo po innej stronie .. widujemy sie gdy ma do zalatwienia cos w poblizu mojego miasta przez pare dni to jedziemy w gory na pare dni razen non stop ...i mieszkamy w 1 pokoju i razem caly czas jezdzimi 24h/na dobe i naczej z nim nie ma sie kontaktyu procz tel

Gość whetui
tez myslalam o zaswiadczeniu :P

Gość Justynaa23lata
uwierz mi jak facet doswiadczony to poczeka bo wie ze dziewczyna potrzebuje czasu aby sie rozkrecic poza tym nie ma sie z czym spieszyc czas w tym wypadku prawie zawsze działa na korzysc jesli pojdziesz do łózka pod czyjas namowa a nie dla swojej przyjemnosci szybko seks cie znudzi zniecheci o to chodzi zeby pierwsze doswiadczenia byly jak najlepsze powiedz mu o tym co czujesz naprawde

Gość whetui
no to uwierz mi ze on mysli ze kazda kobiete da sie "rozbroic" tylko trzeba byc odpwiednio przekonywujacym .. a uwierz ze da sie..pieszczoty ostatnie byly naprawde smiale mimo ze wczesniej mialam 2 chlopakow i nawet po takim czasie nie dochodzilo do tego typu macanek mowilam mu o tym i ze mnie to zabolalo... ze powiedzialam mu cos co jest dla mnie wazne a on ze poprostu nie wiedzial jak ma sie do tego ustosunkowac;) ze go zatkalo ... pewnie wczesniej spotykal same "chetne" . :/

Gość whetui
eh do mnie wszytscy naokolo sie dobieraja ..ostatnio nawet czarnoskory zaprszal mnie do siebie na wlasnorecznie przygotowany obiad z winem :/ ps. to bylo nasze 2 spotkanie ..ja nie wiem fatum jakies a deska Ty niby czemu starszysz?

Bo jestem straszna:P A tak poważnie, to jak nie chcesz uprawiać jeszcze seksu, trzeba się było nie macać, tylko najpierw poznać faceta, zobaczyć, na czym mu zależy, a potem ew. powiedzieć co i jak. Dla niego to jest normalne, że jak się coś zaczyna, to się to doprowadza do końca. Moim zdaniem trzeba o tym, ze końca nie będzie, uprzedzić zawczasu.

Gość whetui
nie zawsze macanki oznaczaja "tak, chce tego " no ale on jest konkretny i rzeczywiscie przechodzi do sedna