Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potraf..Żyć

Psychologia..

Polecane posty

Gość Potraf..Żyć

Witam, chciałam się zpaytać czy jest tu ktoś kto się orientuje czy jeśli będę chciała zostać psychologiem to technikum czy liceum ma na to jakiś wpływ? I czy jeśli tak to musi to być klasa humanistyczna?

Gość zarabiam 25 tys.
nie. ja jestem w LO w klasie biol-chem i też zastanawiam się nad kierunkiem psychologii. o ile wiem potrzebujesz matury rozszerzonej z biologii, a nie kierunki humanistyczne.

Moja mam skonczyla psychologie a wczesniej technikum geologiczne:) Jak widzisz zadnego zwiazku oba kierunki ze soba nie maja. Marzyla o archeologii ae w koncu wyladowala na psychologii:):):):)

Gość brzmi znajomo
zam dwóch psychologów po studiach, obecnie są bez pracy super kierunek nie ma co....no chyba że liczysz że się wkręcisz do HR

bo to raczej kierunek dla tych ktorych to naprawde interesuje anizeli dla tych ktorzy chca studiowac dla samego studiowania

Gość Potraf..Żyć
Ahaa.. ;) no to cieszę się ze nie muszę iść do klasy humanistycznej.. najwyżej pozniej mogę iść na studia psycholigczne prawda? Nie chodzi o samo studiowanie tego ,ale to jest bardzo interesujący zawód wg mnie oczywiscie;) ale też uwielbiam projektować , myśle też nad architekturą ale u mnie kurcho z matematyką :)

Gość Potraf..Żyć
Matura? hm.. mam nadzieje ,że się uda 🖐️ a zatem nie dziękuje xD ;)