Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kra wrona kra

Sens zycia.

Polecane posty

I tak np. zastosowanie praw logiki nie jest kwestią instynktu, bo równania logiczne często nie sa logiczne na zdrowy rozum. Chodziło mi zupełnie inną filozofie. I o ile kiedyś, na samym początku, starała się określać arche, porządkować, to obecnie uprawia się już głównie filozofię analityczną, która też ma niewiele wspólnego z instynktem. Jest po prostu skoncentrowaną wokół samej siebie dziedziną wiedzy. Natomiast nigdy nie powiedziałabym, że filozofia jest ponad wszystkim, bo to by oznaczało, że esencja wyprzedza egzystencję, co stoi w sprzeczności z moimi przekonaniami;)

Gość paparapa
a jak górnolotnie mogłabym go nazwać?:) tak zeby wszyscy głupi myśleli że jestem mądra:D

"Bo ja nie mówię o jakichś wymysłach domorosłych filozofów" ja spokojnie podciągam pod tą teorie wszystkie mądre głowy i najjaśniejsze umysłu filozofii analitycznej w której jesteś tak zakochana, to tylko kilka "zasad" sformułowanych po to aby nie miec poczucia bezsensu własnej bezcelowości wszystko jest wzgledne poza tym że trzeba umrzeć :P

Gość paparapa
deseczko?:)

...ale piękny księżyc dziś nad Lublinem!;) Dla takich chwil warto żyć, wg. mojej skromnej osoby:P

w pokoju w którym teraz siedzie nie ma księżyca wiec uda sie już na spoczynek :P 🖐️ ps nie martwcie sie juz tak , nie ważne kim jesteście, nie ważne w co wierzycie, nie ważne czy robicie karierę i tak w śmierci jesteście RÓWNI ze mną :P 🖐️:classic_cool:

po co go nazywać?? żeby był nazwany/??? taka jest natura człowieka skomplikować sobie wszytko co proste a potem sie zastanawiać nad coraz to nowymi problemami spowodowanymi tymi wcześniejszymi :)

Gość paparapa
popęd mam w normie,chociaż im bliżej 30 to czuję że się zwiększa;) myślę że instyktownie zmierzam do samodestrukcji i to nie jest śmieszne...a tak świdomie,traktuję wszystko z przymruzeniem oka i sama nie wiem czy to dobrze...:) ps.ide spać,bo i tak nikt nie zrozumie tych farmazonów

Gość paparapa
chuje nacht:O

Gość knedliczek
poczekaj jeszcze :) pokibicujesz ze mna golocie :P

Gość paparapa
ten psi kutas jeszcze żyje?:P w sumie i tak b ędzie tylko 1 runda:Pwięc do której mam się wywnętrzniać na kafe?

Gość knedliczek
o 3 zaczyna sie transmisja w tv :) walka pewnie kolo 4 bedzie :P

Gość paparapa
sory ale nie będę aż tak zarywać nocy dla tego niedojdy!:Dpozdrawiam:)

Gość knedliczek
zawsze sie mozesz przy nim dowartosciowac :)

Gość paparapa
:D nie jest aż tak żle:P