Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi.

Żele czy Akryle na naturalnej płytce? - pomóżcie profesjonalistki!!

Polecane posty

witam, opisze Wam o co dokladnie mi chodzi: moje paznokscie są zdrowe i długie i raczej takie staram się zawsze mieć. wiadomo zdarzy sie że sie któryś rozdwoi lub złamie- standard. Ale moim ogromnym problemem jest to ze musze je co tydzien malowac!! mam juz tego dosyc, bo za duzo trace czasu. nie chcialabym stosowac zadnych tipsow. Czy moge zatem polozyc zel lub akryl na naturalna plyte dla jej wzmocnienia?? Ktora z tych metod polecacie? Chciałabym wiedziec co polecacie. wiem ze sa tu wsrod was profesjonalistki, a zatem do was to pytanie kieruje :) co lepsze żel czy akryl? czy na żel mozna uzyc normalnego lakieru?? czesto zmieniam kolor paznokci... jak to jest z malowaniem? mozna po nich malowac? a frencza jak to robicie ze taki rowniutki?? prosze o pomoc i z gory dziekuje

Moim zdaniem żel. Mozna po nim malować, zmywać, znow malować itp :) Natomiast Akryl w Acetonie poprostu się rozpuszcza:O No chyba ze wezmiesz bezacetonowy zmywacz do paznokci ... ale i tak polecam żele, zarowno na naturalnej plytce jak i na tipsie :)

super!! dziekuje Ci bardzo za info :) Delicious_ a z tym frenczem jak jest? na moich paznokciach robie sobie frencz bez problemu, oczywiscie lakierami do paznolci. a przy zelowcach jak to jest? pokrywam plytke zelem a potem biala partie rowniez zelem? czy lakierem sie maluje? zalezy mi na trwalosci gdy maluje zwyklym lakierem, wiadomo jakies nierowności przy zakonczeniu bialego moge skorygowac np. linerem brokatowym i ładnie towyglada i jest rowno. jak to natomiast wyglada przy zelach na naturalnej plytce? zaznaczam ze zadnych tipsow nie hcce klasc...

super!! dziekuje Ci bardzo za info :) Delicious_ a z tym frenczem jak jest? na moich paznokciach robie sobie frencz bez problemu, oczywiscie lakierami do paznolci. a przy zelowcach jak to jest? pokrywam plytke zelem a potem biala partie rowniez zelem? czy lakierem sie maluje? zalezy mi na trwalosci gdy maluje zwyklym lakierem, wiadomo jakies nierowności przy zakonczeniu bialego moge skorygowac np. linerem brokatowym i ładnie towyglada i jest rowno. jak to natomiast wyglada przy zelach na naturalnej plytce? zaznaczam ze zadnych tipsow nie hcce klasc...