Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwqy

wszy. prosze o pomoc

Polecane posty

Gość arti

Mnie CichoWsza przekonuje pod wieloma względami – niska cena, wystarczają na długo, nałożenie we włosy zajmuje parę chwil.

Gość Ewa Kowalska

Jeśli w 15 minuto to super, ale proszę powiedzcie mi od ilu lat u dzieci można stosować ten preparat parasidose, bo moja jest z I grupie przedszkola?

Gość Elba

Ja kupiłam zestaw Pipi NITOLIC, działa też dość szybko, a co najważniejsze na tyle skutecznie, że nie ma potrzeby powtarzania zabiegu po kilku dniach. Dodatkowo w zestawie miałam specjalny płyn do prania, dzięki któremu można pozbyć się wszy nawet w niższej temperaturze, więc problem został zaatakowany z każdej strony:)

Gość Letka

@EwaKowalska parasidose można bezpiecznie stosować już od trzeciego miesiąca życia. 🙂

Gość aliga

Nie wiem czy są tu mamy alergików i astmatyków, ale Parasidose można stosować również przy problemach astmatycznych. To bardzo ważne, bo niewiele jest takich preparatów i nie każdy  rodzic wię, że nie wszystkie je mozna bezpiecznie uzyc. 

Gość Osenia

U nas też była akcja zwalczania problemu z Pipi Nitolic, tylko, że ja dodatkowo dokupiłam do niego też płyn, właściwie spray zabezpieczający przed ponownym atakiem wszy - Pipi Nitolic Prevent Plus, sprawdza się bardzo dobrze. Po prostu jest spokój 🙂

Gość katanka

U nas niestety przyniosła córka ze żłobka. Ale tak mi było szkoda jej włosów ścinać 😞 dobrze ze podpytałam koleżankę. Poleciła nam Parasidose o którym ktoś tu jeszcze pisał. Dzieki temu włosy zostały a my szybko poradziliśmy  sobie z problemem. 

Gość Meganka

A czy bezpieczne to jest w przypadku ciąży?

Gość Rokita

Tak, spokojnie możesz sięgnąć po parasidose będąc w ciąży. To delikatny środek.

Gość Belinda

Wiecie co, wstyd się przyznać, ale wierzyłam, że nas problem z wszami nie będzie dotyczył, do czasu aż córka zaczęła niepokojąco drapać się po głowie. Dzięki za polecenie tego Parasidose, naprawdę zadziałał bardzo szybko i póki co jest spokój 🙂 

Gość lukanka

Pamiętam kiedyś jak brat miał wszy to mama robiła nam okłady z octu, czułam jak podrażnioną mialam skórę, wszystko mnie pieklo i zapach był niesamowicie nieprzyjemny. Dobrze wiedzieć, że są takie preparaty jak Parasidose. 

Gość Derta

@meganka nie tylko w ciąży, ale również od 3 miesiąca życia i w gronie małych alergików, astmatyków.

Gość pomoze

Kupcie gumki do wlosow o nazwie CichoWsza

Gość problem_z_Wszami

Zobacz sobie takie gumki do wlosow na wszy: ceneo.pl/51773322

Gość anna

Nam też Cichowsza bardzo odpowiadają. Naturalne, zupełnie nietoksyczne, a robotę robią jeśli chodzi o odstraszanie wszy

Gość ann

Mi też Cichowsza sprawdza się rewelacyjnie. Upina się je jak zwyczajne gumeczki ozdobne i tyle. Wyglądają efektownie, estetycznie, są kolorowe, ładnie świeżo pachną cytrusami. Super!

Gość Rika

Teraz już wiem, że gdyby znów pojawiły się wszy u mojej córki/u nas w domu, to nie będę już eksperymentować, tylko kupię zestaw od  Pipi Nitolic. Jest naprawdę skuteczny, a przy tym wygodny w użyciu. Spray likwiduje/zabija wszy, a dzięki emulsji i dokładnemu grzebieniowi bez problemu można się pozbyć tych martwych. 

Gość Karola

U nas się sprawdziło Parasidose i zadziałało za pierwszy razem, gnidy również zostały usunięte więc mamy święty spokój szybko i skutecznie. 

Gość Kuba

Myślę, że możesz zerknąć sobie na takie coś jak gumeczki CichoWsza – bardzo dobra opcja, ponieważ mają charakter zwykłych gumek do włosów, nie będą się rzucać w oczy, mają miły zapach więc nie będzie problemu z tym by je stosować u dziewczynki.

Gość Rewka
Dnia 16.09.2019 o 21:03, Gość Karola napisał:

U nas się sprawdziło Parasidose i zadziałało za pierwszy razem, gnidy również zostały usunięte więc mamy święty spokój szybko i skutecznie. 

A opakowanie wydajne? Mam trójkę dzieci, więc nie chce zbankrutować jak będę musiała kupić 3 butelki. 

Gość Lidka

Na spokojnie wystarczy buteleczka dla całej rodziny.

Gość Lupka

Też stosowaliśmy Parasidose bardzo szybko zadziałało, nawet dziecko nie zaczęło się niecierpliwić. Co ważne okazało się skuteczne po pierwszym użyciu. 

Gość nnn

Ogólnie jeżeli wszy jeszcze się nie pojawi, to można poszukać jakiegoś zabezpieczenia. Może gumki CichoWsza, którymi zastępuje się zwykłe gumki do włosów. Jeżeli już są na głowie, to nie ma innej opcji tylko wizyta w aptece i kupno środka, który je pokona.

Gość Lolka

U mojego chłopca gumki już odpadły na samą myśl bo do czego to zaczepić 😛 ale właśnie Parasidose przyszedł na ratunek i wystarczyła chwila, żeby siępozbyć tego paskudztwa.