Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 lat na kobiecym karku

20 lat mi leci a ja nie mialam zadnego faceta..

Polecane posty

Gość znam cie lepiej niz ty
masz okres w ktorym wyglad jest dla ciebie najwazniejszy....czy chcesz czy nie twoja podswiadomosc jest silniejsza...Jakby ci faceci ci sie podobali fizycznie jestes wstanie zaakceptowac ich wady charakteru w druga strone juz nie....po 25 roku zycia powoli sie zmienia nastawienie bo wtedy bardziej na kase bedziesz patrzyla....wtedy latwiej znajdziesz ....ale nie rowiesnika licz okolo 10 lat starszego faceta

haha, co ty masz z tym sexem:Dciagle o nim myslisz?:P

heheheh, aż tak to widać :P nie, myślę jak każdy stereotypowy facet o spaniu i jedzeniu :D

dzieki za rozszyfrowanie mojej osoby:classic_cool: wiadomo, ze facet musi mi sie podobac, ale nie chce modela, typowego pieknisia, tylko takiego, ktory dla mnie bedzie w miare atrakcyjny i tyle.ale nie wyobrazam sobie byc z kims kto ma jakis lewy charakter..no po prostu musimy sie dopasowac..

;)

Gość znam cie lepiej niz ty
widocznie tacy jak ci sie podobaja moga miec ladniejsze...nie czas wyciagnac wnioski ???

Nie ma się co czarować - charakter jest najważniejszy, ale wygląd też jest ważny, żeby sobie odpowiadać pod względem fizycznym. Nie chodzi że ma być model / modelka, tylko żeby mieć w sobie coś co przyciąga tą drugą osobę :)

pomysle o tym

morodino, jak ty mnie rozumiesz:)

Gość valerian
morodino sorry ale słodzisz jej , a twoje opinie nijak mają się do rzeczywistości.... Znam pełno takich przypadków...mam sporo koleżanek na studiach...niby modela nie szukają szukają normalnego...a jak spytałem jaki to normalny i jaki ma u nich szanse...to mi szczena opadła :) ...wskazały kolesia co może mieć prawie każdą.....a tych prawdziwie normalnych to odrzucały....

Ja jak miałam 23 to byłam tak zdesperowana że zaczęłam się spotykać i spać z mężczyzną którego nie kochałam. Teraz mając 25 spotkałam miłość swojego życia i niestety związek się rozlatuje bo mój skarb zawsze marzył o dziewicy, a ja niestety już nią nie jestem

valerian-->a ty jaka masz czy jakiej szukaszdziewczyny?chcialbys, zeby ci odpowiadala pod wzgledem fizycznym prawda?duzy biust, ksztaltny tyleczek, i co wy tam jesczze lubicie:P ja naprawde nie szukam modela, niech bedzie tylko fajnym czloweikiem i higienicznym czloweikiem:)no i mial cos co mi siew nim bedie podobalao. jakis czas temu poznalam faceta, ktory z oczatku wydawal sie byc osatanim debilem, jak go lepiej poznalam spodobal mi se z charakteru a to zaowocowalo, ze zaczal mi sie podobac i fizycznie..lecz mam spozniony refleks i nie zareagowalam na jego sygnaly, nie wiem o co mi chodzilo, ale myslalam, ze on tak mowi wszystkim dziewczynom-nie wiem moze tak jesta moze nie.ogolnie nie ufam w komplementy mezczyzn.. a teraz juz nie mam z nim zadneg kontaktu:O

valerian => wiem o czym piszesz, są różne osoby, czasem ten zwyczajny facet dla pewnych osób - ma ze 150 punktów wymagań począwszy od koloru oczu ;) jednak nie zawsze tak jest. Po prostu musi mieć to coś + charakter (tyczy się kobiet jak i mężczyzn)