Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nexter-ooo

Facet powinien imponować kobiecie i samemu sobie - też tak uważanie?

Polecane posty

Ja tak czuję. Ostatnie lata byłem raczej przygnębiony i po prostu nie starałem się za bardzo robić coś ciekawego ze swoim życiem, co pozwalałoby mi imponować kobietom i samemu sobie. Wydaje mi się, że najpierw powinienem wziąć się za swoje życie, żeby przynajmniej w swoich własnych czach zyskać i wtedy dopiero brać się za dziewczyny. Czy uważacie, że bez sensu jest takie odkładanie tego na później i można jednocześnie wziąć się za swój rozwój i za dziewczyny? Już od zaraz?

Gość lepiej nie odkładać na później
bo niektózry tak odkładają całe życie i czekają aż staną sie ideałami i nic z tego nie wynika.

Gość dsaert
ja nilkomu nie chce imponowac - sobie rowniez . Zyje zeby było mi dobrze. Znam swoja wartosc i nie obchodzi mnie czy dziewczyny to dostrzeza czy nie . Juz nie raz sobie to udowadniałem.

W sumie to wiecie do jakiego doszedłem wniosku? Może takie założenie jest trochę nie fair ale mogę przecież spróbować już teraz z jakąś dziewczyną a jak nie wyjdzie to trudno. W końcu dziewczyn w Polsce są miliony a ostatecznie i na Polsce się Świat nie kończy. Więc zyskam jakieś doświadczenie a potem mogę sobie znaleźć kolejną dziewczynę a potem może jeszcze kolejną:) W końcu większość ludzi wiele razy w swoim życiu zmienia partnerów, wchodzi w związki, wychodzi:) Ta pierwsza nie musi być ostatnią i jest to wręcz mało prawdopodobne

---->dsaert no ale jak rozumiem, Ty masz lub miałeś jakąś dziewczynę (dziewczyny) a nie jesteś sam?

Gość dsaert
dsaert to chyba jeszcze po prostu nie skończył gimnazjum masz racje . NIgdy nie byłem dobry z Polskiego . ALe na pocieszenie dodam ze skonczyłem studia. :)

Facet powinien imponować kobiecie (osobowością). Sobie niekoniecznie, wystarczy, że będzie ze sobą pogodzony.

Gość dsaert
polskiego miało byc z małej litety . Sporo bledow robie .

Gość czerwony beret na skos
dsaert - skończyłeś studia ? Chyba akademię (pierwszomajową) :( . Takich błędów to nawet dzieciaki w ogólniakach nie robią :( .