Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqtfaaaaa

istna rozpacz

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqtfaaaaa

wczoraj mój chłopak z którym jestem 4 lata i który zawsze mnie uwielbiał i ubóstwiał powiedział że mam małe piersi! zawsze mówił że są cudowne, zawsze! byłam z nim bardzo szczęśliwa było cudownie przez 4 lata:(:(:(:(:(:(:( a teraz non stop zauważa jakieś moje wady- a to 2mm cellulitu na udach, a to że mam pryszcza- zawsze tak miałam a on teraz ma wyrzuty! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość a Ty na pewno
zauroczenie przeszło...

Gość qqqqqqqqqtfaaaaa
:(:(:(:(:( myślisz że już nie będzie tak jak dawniej?

Gość misiakasiamisia
u mnie tez tak bylo a pozniej zaczal mnie zdadzac druga opcja to taka ze chce cie zdolowac zebys nie wierzyla w siebie i od niego nie odeszla bo zawsze takimi osobami latwiej manipulowac

Gość a Ty na pewno
myślę, że oboje jeszcze jesteście bardzo młodzi. Ty się zaangażowałaś - zauroczenie przeszło w miłość, on - nie. Chce mieć idealną laskę, a nie dojrzałą partnerkę.

Gość qqqqqqqqqtfaaaaa
my mamy po 26 lat!

jeżeli rzeczywiście zauroczenie przeszło to niestety nie będzie już tak samo :( ale całkiem możliwe że to nie tylko o to chodzi może ktos sie pojawił...często czymś takim się to objawia niestety, zauważaniem \"wad\" które wczesniej nie stanowiły problemu

Gość a Ty na pewno
Tym gorzej. Dojrzałaś - on nie. Może za 10 lat dobije do Twojego poziomu dojrzałości, ale.. Prędzej Cię rzuci dla jakiejś nastolatki. To jeszcze chłopiec, a Tobie potrzeba MĘŻCZYZNY :)

Gość misiakasiamisia
Jarek świetny teks podpisuje się