Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30 na karku

Kogo nie śmieszy Jożin z bażin ????????

Polecane posty

Gość prawie 30 na karku

:o

Gość Ivan Mladek
:o

Gość kurde noooo..
Mnie nie smieszy. Ludzie chyba nigdy nie slyszeli jezyka czeskiego skoro ich tak to smieszy

Gość amebka
Mnie zupełnie nie smieszy i nie rozumiem w ogole tego szumu wokoł tego Jożina z bażin.Lubie nieraz czytac słowa czeskie przetłumaczone po Polsku ,bo niektore sa smieszne,ale ten Jożin w ogole nie jest smieszny.

Gość pomocnaaaa
to dziwne ze was to nie smieszy bo to jest kabaret

Gość krakra kra
Czytałam o Jożinie w gazecie,wypowiadał sie jakis Czech i dosłownie jest zdenerwowany,ze tak to smieszy Polakow.Ten Jozin to taka piosenka na temat czasow komunistycznych i zaden Polak tego nie zrozumie o co w tym chodzi

Gość kurde noooo..
no sorry ale nie mam 60 lat i nie smieszyl mnie "kabaret starszych panow" :D

Gość mi sie to podoba
nie tyle co mnie smieszy ;) I ten pan z broda fajnie tanczy :D ten co szybe "caluje" smieszny jest". Fajne to ;)

Gość guta
mnie nie śmieszy- język jak język.....każdy jakiś ma

Gość biedni biedni biedni
współczuję, brak poczucia humoru bardzo utrudnia życie :( Kto nie lubi Monty Pythona, Starszych Panów, Mladka ten ma mniej przyjemności :P

Co w tym zlego, ze smieszy? Ma smieszyc. Poza tym my sie smiejemy z czeskiego, a Czesi z polskiego... bo dla nich nasz jezyk jest tak samo smieszny, jak dla nas czeski :) I nawet maja podobne kawaly o naszym jezyku jak my o czeskim.

krakra kra Czytałam o Jożinie w gazecie,wypowiadał sie jakis Czech i dosłownie jest zdenerwowany,ze tak to smieszy Polakow.Ten Jozin to taka piosenka na temat czasow komunistycznych i zaden Polak tego nie zrozumie o co w tym chodzi Ta, bo to było specjalnie napisane, żeby przy tym stać na baczność jak przy hymnie. Może to ma i drugie dno, jak np. Rejs, ale do jasnej anielki nie nabijamy się z czeskiego Mickiewicza a z Jozina.

Gość ale to nie chodzi o to
ze jezyk czeski kogos smieszy :| ja pierdole jaka pustota przemawia przez was. tu chodzi o tego tanczacego dziadzie z broda, o tego co gra na tym smiesznym instrumencie i w ogole o oprawe cala tego wszystkiego :D:D:D:D:D polefffka toooo :D jezeli was nie smieszy, to sorry, ale jestescie dretwi w 900 pyt.

Gość gbsigbq
bezsens to jest