Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaa22

JAKICH ŻELI UŻYWAĆ- jak robić tipsy żelowe??PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość milkaa22

mam pytanie, chciałam zacząć robić tipsy żelowe wszystko już mam lampe,żeli itd. mam 5 rodzaji żeli i niewim który idzie najpiertw który później itd. i jaki z jakim można łączyć. Podam wam jakie mam żele i PROSZĘ O POMOC --babylon-żel 2 fazowy,podkładowy,rzadki,przeźroczysty --roma rubina-żel 1 fazowy,średniogęsty,delikatnego koloru przeźroczysto-różowego --roma-żel 1 fazowy,średniogęsty,naturalne zabarwienie w połączeniu z paznokciem,tipsem lub szablonem,jest żelem budującym --kreta white-żel 3 fazowy,średniogęsty,mocny kolor intensywnej bieli --sparta-żel jednofazowy,gęsty,przeźroczysty Jeszcze jedno pytanie czym się różnią żele 1 fazowe od 2 fazowych i 3 fazowych?? Jeżeli ktoś się zna to niech mi opisze krok po kroku jakich żeli mam używć i w jakiej kolejności???

Gość ktoria33
kolejnosc sama powinna ci sie narzucisz najpierw żel podkładowy inaczej zwany gruntujacy ,budujacy i wykończeniowy inaczej nabłyszczajacy.Fazy żelu to nic innego jak mozliwości żelu jedno fazowy to taki którym zbudujesz całego paznokcia czyli moze być gruntujacym budujacym i wykończeniowym

Gość żele 2-fazowe nie istnieją

Gość milkaa22
Jak to żel 2 fazowy nie istnieje jak ja mam żel 2 fazowy