Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożecie

miracle touch liquid illusion- max factor / warto?

Polecane posty

Gość pomożecie

czy mógłby mi ktoś powiedzieć, do jakiej skóry naddaje sie ten podklad? czy matuje, nawilza? mam skore tlusta, ze sklonnoscia do przesuszania sie i musze kupic jakis ppdklad. co o nim myslicie? dobrrze kryje? i jak dlugo utrzymuje sie na twarzy? pomocy!

Gość pomożecie
:( ?

Gość też chciałabym wiedzieć

Gość Mari*
Witam :) Ja sobie kupiłam ten podkład, mam cerę raczej suchą i dla mnie jest idealny! Jest kremowy i dosyć tłusty ładnie pokrywa niedoskonałości skóry i u mnie dopiero wieczorem troche schodzi. Cena jest wysoka no i jest go dosyć mało - zobaczymy na ile starczy. Pozdrawiam

Gość pomożecie
och, dzieki bardzo. a czy on chociaz troche matowi skore?

Gość ta co go miała
Nie matowi. Nadaje się do skóry normalnej albo suchej. POza tym kryje ładnie ale bardzo szybko ściera się i jest nietrwały. POza tym jest go malutkoi starcza na krótko (ze wszystkich dziesiatek podkładów jakie wypróbowałam tego miałam najkrócej). Plus ogromny, że cera wyglada po nim świeżo i bardzo polecałabym go osobom bez większych problemów. Dla tych z bliznami, trądzikiem nie nadaje sie.

Gość Mari*
Zgadzam się- nie matowi skóry ale po aplikacji wygląda się na prawdę super. Z tą wydajnością może być kiepsko no ale cóż kupi się drugi :d

Gość fujj
jaki on jest gesty

Gość frozenchic
dobry pokład, lekki i po aplikacji wygląda superaśnie, tak świeżo, gładka buźka - super, a z upływem godzin...