Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niech mnie zjada

tabletki i gumki

Polecane posty

Gość a niech mnie zjada

Tak dla komfortu psychicznego mojego i mojego partnera.

Gość a niech mnie zjada
Mamy po 20 lat jjestesmy dla siebie pierwszymi patnerami, studiujemy a tabletki 100 % nie daja W sumie teraz po 3mc ja moglabym bez gumek ale on mowi ze nie potrafil by. Pozatym uzywamy durex performa ktore sa dla niego zbawienne w dzialaniu

Gość a niech mnie zjada
Zeby za chwile tu nie wyplakiwac ze okresu nie mam Albo jak domowymi sposobamu usunac ciaze

czemu akurat durex performa ? co w nich takiego wspanialego....? :-)

Gość durex czerwony jest boski
opzniaja wytrysk

Gość skoro używacie gumek
i Twój facet je lubi to szczerze mówiąc szkoda Twojego zdrowia i pieniędzy na tabsy.

Gość a niech mnie zjada
gumki za zbyt nie pewnym zabezpieczeniem. Peknac jeszcze nie pekla ale raz sie zsunela. Ja chce miec maksymalna przyjemnosc z seksu a nie stres

Gość liberkaaa
Zadne zabezpieczenie nie daje 100%.Zadne. Ale warto stosowac i tabletki i gumke i stosunek przerywany razem. To daje dużą pewność, ale jak zawsze trzeba uważać.

Gość ciacho z cukierem
a niech mnie zjadą---> witaj w klubie..robię tak samo...i tabsy i gumka...samym tabsom nie ufam tak samo samym gumkom...a jak stosuję to i to to czuję się pewnie...a o to chodzi..

Gość osobiscie uwazam ze
oprocz pigulek nie potrzeba juz stosowac gumek, ale skoro wam to odpowiada, to trzeba chwalic rozsadek :)

Gość gumeczki
"Ale warto stosowac i tabletki i gumke i stosunek przerywany razem." proponuję dla pewności do macicy założyć spiralkę dodatkowo i przylepić plaster na ramię, no i równocześnie globulka do pochwy też by nie zaszkodziła :-D 7 lat na samych gumkach i bez dzieci nieplanowanych się obyło 🖐️

Gość a niech mnie zjada
boska ta ironia. Tabsy i gumki mi wystarczaja przerywwanego niestosuje. Wole ciagle brac tabsy niz 3 razy w roku po nocy ganiac za giniem i lykac postinor. wiem ze tabsy i gumki to nie 100 ale czuje sie jak by to bylo 100% i seks jest taka przyjemnoscia :D Zwlaszcza ze zdecydowalam sie na nieo dopero po 1,5

Gość a niech mnie zjada
e moze bezplodna jestes. Nigdy sie nie denerwowalas jak ci pekla albo zsunela??? Na czas studiow gumki i tabsy a pozniej wystarczy mi nawet 90% procentowee zabezpieczenie :D

Gość ciacho z cukierem
mi 90 % zabezpieczenie nigdy nie starczy :D

wspolczuje. a macie dziewczyny z tego jakas przyjemnosc? a wasz partner tez ma? ja bralam pigulki 9 miesiecy, dziecka nie mam. mam teraz 1,5 roku wkladke. dziecka nie mam.

Gość ciacho z cukierem
ja mam przyjemność...mój mąż także

Gość a niech mnie zjada
nie moglabym wkladki... Zreszta wkladka ma 97% i nie pozwala sie zagniezdzic zaplodnionej komorce..

wspólczuje takiego zachowania ja brałm 3 lata tabletki i dziecka nie było teraz bior 4 miesiace i nie ma wiec chyba nie trzeba wszytkiego na raz stosowac bo i tak nie masz komfortu psychicznego

Gość brukselkaa
wkładke?? agusia Ty masz 19 lat i wkladke??

Gość a niech mnie zjada
agusia dlaczego pytasz o przyjemnosc? Ech ja uwielbiam dzieci i chcialabym je miec 2 nawet 3 (ale to z prypadku) Ale studiuje i sie sama utrzymuje wiec nie teraz. Ale jak juz bede sobie mogla pozwolic na dziecko to nie mowie ze bez zabezpieczen bo 12 nie chce miec ale same gumki wystarcza ba bletki to trutka, wolalabym nie brac. AleDLA mnie polki co bletki sa mniejszym zlem niz stres i brak przyjemnosci z seksu

Gość brukselkaa
masakra jakas :O

Gość a niech mnie zjada
bletki 97-99% do tego co jakis czas pije alkogol biore z kilkugodzinnymi wachaniami (mniej niz 12h) WIec ja pewna ich nie jestem I nie tlumacze tego sobie tak jak inne ze ten 1-3% to od nieregularnego stosowania

Gość ciacho z cukierem
myszka83--->teraz są takie wkładki żer można je założyć kobiecie która nie rodziła...a ja mam ten komfort psychiczny gdy stosuję tabsy i gumki...gdybym miała stosować tylko tabsy nie miała bym takiego komfortu...więc mów za siebie...każdy robi tak aby było mu dobrze pod względem psychicznym...ty nie potrzebujesz gumek ja tak...każdy ma inne podejście do tego i nikogo nie należy wyśmiewać

Gość gumeczki
Bezpłodna nie jestem, planowane sztuk 1 nigdy nam się nic nie zsunęło (przy wyjęciu zawsze trzeba przytrzymać ręką) zawsze kochamy się do końca bez względu na to czy płodny czy nie początkowo też się bałam, że za mało skuteczne, ale praktyka szybko rozwiała moje wątpliwości - teraz po tylu latach pozwalam sobie uważać je za bardzo skuteczny środek pod warunkiem uważnego stosowania Przed gumkami przez 2 lata brałam tabsy i mam porównanie. Teraz czuję się zdrowsza i mam normalne libido. Wcale nie jestem wrogiem tabsów. Po prostu doświadczenie pozwala mi już patrzeć na antykoncepcję stosowną dla mojego organizmu bardziej racjonalnie i spokojnie. Chociaż rozumiem strach dziewczyn bez tego doświadczenia i nie wiem ja by można im to doświadczenie przekazać. Ja już wiem, ze szkoda się bać, gdy człowiek się odpowiednio zabezpiecza. Raz trafilismy na prezerwatywę-bubla i łyknęłam postinor profilaktycznie - raz na 7 lat to chyba nie jest dużo. 🖐️

Gość a niech mnie zjada
ciacho skoro jestesmezatka to dlaczego dziecko bylo by katastrofa? Masz juz dzieci? chcesz miec w przyszlosci?

Gość ciacho z cukierem
nie mam dzieci i nie chcę mieć...nie lubię dzieci i nie czuję potrzeby żeby mieć dziecko...wogóle nie mam instynktu macierzyńskiego..

Gość a niech mnie zjada
gumeczki skoro juz masz dzieciatko to ci sie nie dziwie tez by mi gumki wystarczyly