Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elle 22

jakie witaminy/suplementy łykacie teraz??

Polecane posty

Gość gość
Body Max Plus, niezmiennie od lat w sezonie jesienno-zimowym. Oprócz tego Magne B6 (najlepszy) i Biotebal. Myślę nad dodaniem wit. D.

Gość gość
Nie śmieć tym spamem, nikt nie da za samą wit.B 45 zł. Jeśli już zamawiać, to naturalną, nie syntetyczną.

Gość Marietta19899
Ja łykam teraz chrom, wspomagający odchudzanie, czuje sie wiele lepiej, także polecam, zamawiam go na zdrowysklep.eu, tam mają wiele sumplementów, możecie sobie zajrzeć, pewnie coś znajdziecie dla siebie fajnego

Gość gość
Ja ogólnie nie używam żadnych suplementów staram się trzymać zdrową dietę jaką uzyskałam dzięki badaniu Genetic Lab.No chyba,ze jest potrzeba to wtedy jakaś witaminka C się trafi.

Gość gość
Ja stosuję IQface dopiero drugi miesiąc, ale rezultat i tak uważam, jest już znakomity... Po trądziku praktycznie, nie licząc kilku małych krost które jeszcze się utrzymały, to nie ma prawie śladu... Jestem pewna,że jak za miesiącskończę brać te tabletki, to nie będzie po nich najmniejszego śladu

Gość ŚwiętaKlementyna
ja biorę witamine C w płynie i luteine na wzrok bo dużo siedze przed komputerem w pracy. wszystko zamawiam zazwyczaj z zdrowysklep.eu bo jest taniej i wygodniej niż bym miała stać w tych wszystkich kolejkach w aptece.

Gość gość
dobrze poczytać takie forum, bo jak widać nie tylko ja jestem zakręcona, żeby czasem jakąś kapsułkę połknąć:) Przez całą zimę brałam witaminę D-Vitum forte - witaminy słońca mam notorycznie za mało. Lubię też w ramachzdrowego odżywiania zupy i surówki przyprawione czosnkiem i olejem zimnotłoczonym

Gość gość
z tymi warzywami to słyszałam o np. wybielaniu selerów w betoniarce z wybielaczem przed sprzedażą do hurtu!

Gość rabyl77
obecnie dużo trenuję, podnoszę więc łykam suple na stawy arthroblock, już miesiąc, robię to profilaktycznie dla zdrowotności tak mi zalecił trener personalny.

Gość gość
Obecnie łykam suplement- revitasens- mam dzieki niemu dobre samopoczucie, nie czuje sie ospała i przybita. I o wiele lepiej przychodzi mi skupienie sie na pracy

Gość Joluk
A ktoś zażywa takie stricte sportowe i siedzi w tym temacie? Bo szukam opinii o suplach z sklepu maximumnutrition.pl - czytałam, że mają inny (lepszy) skład (amerykański, nie europejski) - ktoś się zna, ktoś sie moze wypowiedzieć?

Gość askakaka
ja stosuję Vita-Min Multiple z serii Queen Fit dla kobiet. Skład został tak dobrany, że wspomaga nas nawet w przpadku 'trudnych dni' i przyznam, ze mam ogolnie duzo wiecej energii, a szczegolnie odczuwam lepsze samopoczucie podczas okresu.

Gość gość
Spamerska Sraaacczka WON!!

Gość gość
Biorę sobie białeczko , jestem na redukcji wiec i dieta redukcyjna . Suplement , ,który biorę na spalanie tłuszczu to therm line man . Na samej diecie mam warzywa , brazowy ryz kurczak na parze etc.

Gość gość
Ostatnio zażywam B-complex od Aliness. Głównie witaminy z grupy B, kwas foliowy, biotyna, witamina. Dobry zestaw w dobrej cenie. Polecam

Gość Harda
Biorę suplement Big Active z Pu-Erh, L-karnityną, Yerba mate na lepsze spalanie

Z big activ to tylko znam herbaty czarne, zielone lub owocowe. Zaskoczyłaś mnie, możesz coś więcej o tym napisać? Jak skuteczność i od kiedy używasz?

Gość gość
Aktualnie zestaw witamin i składników mineralnych dla dorosłych Vitagal oraz tran norweski w kapsułkach Gal. To mój zestaw na 365 dni w roku :)

Gość gadułaaa
Również polecam suplementy firmy Olimp z linii Queen Fit. Mój organizm teraz świetnie funkcjonuje, wysypiam się i nie mam problemów z odchudzaniem. Dziewczyny - baardzo polecam!

aloza, Zapraszam do zapoznania się z nasza ofertą herbat funkcjonalnych. Znajdziesz wśród nich Big-Active 4xSuperSlim, która dzięki zestawieniu odpowiednich składników wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej i przyspiesza przemianę materii, redukcję nadmiaru wody w organiźmie i ogólny detox. Herbatka ma przyjemny smak trawy cytrynowej i owoców grejpfruta. Zachęcam także do zadawania pytań - z przyjemnością na każde odpowiem. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active

Gość gość
jeżeli chodzi o herbatki Big Active z serii 4x SuperSlim czy nie ma problemów aby ją spożywać przez dłuższy okres ?

Gość Tamara LE
W takim razie kupię następne opakowanie Actuve Burn, wyjątkowo mi smakuje i jescze w dodatku jest na spalanie

Gość NanaXC1
Mam pytanie do Eksperta Big-Active jaką konkretnie herbatkę wybrać na "pierwszy rzut" skoro zaczynam odchudzanie, na spalanie czy odchudzanie ?