Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy też non stop jesteście głodne jak macie okres?

Polecane posty

Gość

😭 bo ja dzisiaj mam pierwszy dzień i cały czas mi się chce jeść, tak samo wczoraj :( siedzę głodna, bo się boję obżerać żeby nie utyć 😭

ja niemalże z lodówki nie wychodzę. A mieszam niczym alchemik - słodkie z kwaśnym, słone z gorzkim. Morduję się tak ze 2 dni a później już normalnie :classic_cool:

Gość
no właśnie ja boję się zaspokoić swoje instynkty bo staram się schudnąć, a przynajmniej zdrowo odżywiać :P ale chyba zaraz zrobię sobie normalną kolację :P

Gość kabiiiiii
zjedz ta normalna kolacje bo za chwile sie nie pocjamujesz i zjesz wszystko co wpadnie ci do reki :) tez tak mam smacznego ;)

Gość sssssssssssssss
czy moge ustawić sobie zygiego jako tapete:)?

Gość
dzięki ;) ale boję się, że zjem, a potem znowu mi się będzie chciało jeść, zwłaszcza że dzisiaj kładę się po północy :/ shit

Gość
sssssssssssssss ------> oki :) (ale pamiętaj że on jest tylko mój buahahahahahaha :D )

Gość sssssssssssssss
już ustawiony:) śliczny:)

Gość
dzięki :) idę zrobić kolację :/ dzisiaj zjadłam już 6 małych pierogów, kaszkę mleczny start z Biedronki, kubek gorącej czekolady, 2 mandarynki, 3/4 jabłka, ileś tam paluszków, duży pierniczek w czekoladzie, jakieś tam skrawki chleba :P, plasterek szynki i jestem głodna :/

Gość ja w czasie okresu i tuż przed
nim też mam wieeeeeeeeeeeeli apetyt:-oPochałaniam wszystko w kosmicznych ilościach,dobrze,że to tak bardzo nie odbija się na figurze ale jednak ten nieposkromiony apetyt jest bardzo męczący:-P

Gość
ciekawe od czego to zależy :/ ja teraz jestem średnio głodna, ale nie jadłam jeszcze śniadania ;)

Gość za apetyt przed okresem
odpowiedzialne są hormony.

ja to nawet mam mega apetyt dwa dni przed okresem, a odpowiedzialne są rzeczywiście hormony :)

ja jak już czuje ze mam dziwne zachcianki np.na biały ser albo cos z octem to znaczy zedostane okres:)a podczas okrsu nie jem za duzo

Jak mam okres to nie :o Ale jakoś tak 2-3 dni przed to i owszem 😭 I w dodatku jem czekoladę, której normalnie nie lubię :o Komar 😭 ;)

To chyba tylko ja jestem jakas inna :) Bo ja mam jakis wstret do jedzenia w czasie okresu :O Moglabym nic nie jesc bo wydaje mi sie ze rzygne :/ Ehh :)